lördag 10 januari 2009

Lördag 10/1-2009 20:01

DAG: Japp äntligen en bra natt, och detta till trotts att en granne lite längre ner hade fest. Jag tog mina tabletter och tog på mig musik med en gång efter som jag hörde festen. Låg sedan till två och då somnade jag nästan med en gång. Sedan sov jag bra till tio imorse, men jag låg kvar i sängen tills elva innan jag gick upp. Så en bra start på dan idag, och till ett tiden körde jag igång med novellen. När jag var klar så ringde morsan, hon kan inte byta telefonbolag det går inte hon har försökt två gånger nu. Men hon skall till butik och kolla så blir det nog gjort ändå. Sedan drog jag i mig en mjukis och vid fyra tiden startade jag med stretchen. På detta drog jag igång med maten, idag blev det kareer och spagetti. Imonn skall jag ta korv och pommes. Efter maten så körde jag igång med träningmaten men när jag stekte den så kom jag på att jag inte köpt sås. Så jag får dra imonn efter dammsugningen och köpa. Ställde in det jag stekte i kylen så häller jag bara på såsen imonn så är det klart. Japp det var nog allt för idag det tror jag.

TRÄNING: Japp körde stretch idag den långa jag gör efter träningen. Känndes rejält i magen idag men tillslut så kändes det bättre när jag stretchat en stund. Så jag hoppas att axeln släpper till torsdag så jag kan lägga på igen. Jo gången igår gick som i onsdags kom runt på 41 min igen detta trotts att det var rätt halt ute igår kväll. Och jag somnade bra men då sov jag knappt nått förra natten. Vi får se hur det går till tisdag nästa vecka att somna då.

NOVELL: Japp idag fick jag ur mig tre sidor som jag brukar göra. Bra start på dan så och bra sömn med, så det var rätt lätt att få det ur mig. Skall nog ta en timme nått sånt och läsa på pappersväggar idag efter bloggen. Mer vågar jag inte läsa då sover jag nog inte alls inatt.

Japp då var det dags igen att inkassera milonerna, ligger på 77 idag om de inte gick i onsdags vill säga. Men får nog inte veta förrän imonn, brukar vara så. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: