onsdag 14 januari 2009

Onsdag 14/1-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, somnade bra igår efter gången, men det räckte bara till tre sedan låg jag vaken och lyssnade på musik fram till fem. Så somnade jag igen och vaknade nästa gång till sju sedan igen till åtta och sedan nio då jag gick upp. Lite kass sömn blev det men det var ändå rätt lätt att somna om. Även om sömnen inte blir så bra när den inte hänger ihop. Så upp och fick i mig frukosten och sedan drog jag igång men novellen till halv tolv tiden. Var klar till ett tiden idag men jag lyssnade på musik fram till  mjukisen vid halv tre, efter att jag inmundigat denna så drog jag till ica då var klockan tre nått sånt. Kom hem och satte igång med middagen till fyra tiden. Jag började faktiskt lite tidigare idag med gjorde det igår med. Så middag och sen har jag lyssnat på musik fram tills nu. Japp har inte hänt så mycket idag inte.

TRÄNING: Japp skall köra imonn igen då, kan hoppas att jag sover bätte än förra onsdagen då jag knappt sov nått den natten. Vi får hoppas att tabletten gör mer verkan idag ja eller ikväll. Så sedan är det gången idag efter bloggen, men än så länge är det inte så svårt att somna ändå. Bortsett från förra onsdagen, men hoppas på bättre tur idag. Så kan vi hoppas att axeln släpper till nästa torsdag så jag kan lägga på rodden. Men vi får se den har segat sig jävligt länge nu, men jag har inte tagit bort allt förrän nu. Vi hoppas på det bästa.

NOVELL: Japp körde idag med skulle ju inte gjort det med nu blev det så. Tidig start idag så jag var klar till ett tiden idag, fick ur mig tre sidor idag med. Men trodde idag när jag skrivit två att jag var klar, men det var lugnt för det tog inte lång tid och jag hade massor med tid idag. Tackvare tidig start. Nu är det träning imonn sedan fredag med novell. På det kommer lördag med tvätt har bara tre timmar på mig då men det skall nog gå det med.

Japp dags att säga hej men jag skall in på mailen och inkassera milonerna idag, eller hur. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: