söndag 25 januari 2009

Söndag 25/1-2009 20:01

DAG: Japp natt då igen, tog på mig lurarna igår vid elva tiden hade de på tills klockan ett nått sånt. Sen sov jag rätt bra fram till sju då var sömen över för mig. Jag drog på lurarna men efter en timme gav jag upp blev inte sömnig igen så jag gick upp till åtta. Frukosten på det sedan fick jag göra träningsmaten, den glömde jag igår. Efter middagen så tänkte jag fan allt är klart, men då glömde jag träningsmaten. Men den gjorde jag idag sen vid elva tiden så dammsög jag. Efter detta så skulle jag måla och det gjorde jag men fan vad kasst det blev. Det blev en katt, ja jag skulle använda nytt verktyg idag och så blev det som det blev, inget vidare. Men jag la upp den ändå, men ni kan låta bli att se inget att ha. Skulle vara bra att köra lite mer på detta men jag har lite tid. Det finns dock tid mellan lunchen och bloggen, är klar till en halv sju sedan blogg åtta efter det är det ju gång som gäller men där emellan kan jag nog få in lite tid. Vi får se hur det går med det. Idag hade jag inte fått nått från supporten men de kanske har ledigt på söndag. Jag fick var det igår eller innan det, minns inte nu men en fil var tom. Jag har nog berättat detta tror jag. Får se om den kommer idag då eller på måndag då. Tydligen fattas det filer i windows men fan vet om min återställnigs cd kan göra det som den skall göra. Det finns ett program som kollar viktiga filer i windows och sedan skall man ladda hem dem från cd. Jag har testat detta en gång innan men det sket sig, vi får hoppas på bättre tur denna gång. Förra gången var på gamla datorn. Så nu är det snart dags att kamma hem storstålarna då igen. Japp.

TRÄNING: Jaha dags igen då tills imonn. Så får vi se om det var latsdraget som gjorde smärtan i axeln. Men men lutar nog åt nått annat som gjort det. Nja vi får se tills torsdag hur det går.

NOVELL: Jaha uppehåll till onsdag då på denna punkt. Träning imonn och mat inköp på tisdag. Får se hoppas bli klar tills lördag om allt går som det skall, men det kan ta en dag till vet ej just nu.

Japps dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: