fredag 2 januari 2009

Fredag 2/1-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, igår så tänkte jag att jag inte skulle göra som jag brukar att ta på mig lurarna när jag inte somnar. Och somna gjorde jag inte, men att ligga och försöka somna är etter värre. Jag låg och halvsov fram till tre, då blev jag rätt pigg men tog ändå inte på lurarna. Låg häften vaken och hälften sovande fram till åtta. Jag var nån stans mellan sömn och vaket tillstånd, så drömmen gick in i verkligheten. Jobbigt det för man har jälvigt svårt att skilja på om man sover eller är vaken. Men åtta då gav jag upp för inatt, det blev inte många timmars sömn. Men gick upp och fick i mig frukosten, då drog jag på mig lurarna fram tills klockan slog tolv. Lite seg drog jag då till tvätten och la in den. Jo innan så ringde jag samtal för att kolla lite grejor och jag fick tag i alla även om jag fick ringa två gånger. Fick reda på att det inte finns wii kort nån stans att få tag i, så jag när jag stack ut och klippte mig. Så gick jag bara till bokhandeln och köpte John Ajvide Lindqvists papperväggar. Jag var innan på ica och köpte lite. Köpte den för den present check jag fick av telia, fick lägga till en tjuga gick på 69 hade 50 på checken. Så jag började lite i den och jag slogs med en gång av hur djupt in han gick i människorna som var med. Det måste jag med göra om nån skall vilja ha mina noveller. Men det visste jag innan med, har sagt innan detta med. Mer nedan. Så sedan var det hem och ställa om timern och upp igen och lyssna på mer musik. Det var nån som tog min tid till nästa nästa fredag så jag la på till lördag så skall jag gå ner till tisdag när jag skall ut och gå och kolla om det ändrat sig. Annars blir det till att tvätta till lördag då går hela den dan bort. Man får bara tvätta mellan 11:00-14:00 ja det finns tid innan med men jag tog till elva. Men det kan hända att det ändrar sig till tisdag då jag skall gå ner, jag hoppas på det. Alla som satt i nu var sedan innan jul och nyår, flesta tog nog inte bort dem då. Ingen tvättade idag på någon tid annan än jag. Men kommer nog igång igen nästa vecka när choken av nyår lagt sig, eller vad det nu e. Så mer da? Skrev ut lite idag men det var fel så jag fick kasta allt, inte rätt blankett. Näe nog för idag kommer igen imonn då om ni har lust. Jo sist skall jag lägga till att det nog inte blir nån målning till söndag. Det är nog igen som bryr sig om det, men kanske tills imonn då innan stretchen kanske...

TRÄNING: Japp bara ryggstretch idag och jag har skippat armhävningarna ett tag hoppas att det gör att axeln gör mindre ont. Men inget ännu på det fronten iallafall, gör ont ännu. Jag får se hur jag gör till måndag, skall iallafall ändra bröstpressen då. Så att jag får den längre ner mot magen, lägger mig med huvudet neråt så blir det nog bra. Den övningen känns i axeln så den måste jag ändra, frågan är om jag kan ligga så bara. Men jag tror jag kan få stöd med fötterna på sidorna för att hålla balansen. Men som sagt vi får se till måndag hur det går. Sen till tisdag skall jag ut och gå, hoppas som sagt att det tar en 40 min att gå den rundan jag skall gå. Men det går bra med 30 också, och högt tempo skall man ha så att pulsen går upp högt. Japp vi får se hur det går med det, fan vet om jag inte då avstår cykel på sommaren. För jag går inte ner nått med den, å andra sidan så har jag inte gått upp heller. Men gång är nog lättere att göra, och det står att det bränner fett med en gång. Vi får se till onsdag i bloggen hur det gick, skall sticka efter jag bloggat och hämtat mailen. Blir nog runt nio tiden skulle jag tro, sen hem till tio och sedan i säng på det. Och vem vet kanske jag sover bätter på det med, vi får hålla tummarna som ni är så bra på.

NOVELL: Japp intet idag mer än pappersväggar av ajvide, har börjat på en novell som heter gräns om jag inte minns fel. Första jag kan konstatera är att hans noveller är längre än mina. Ligger nog på en 40-50 sidor nått sånt, mina längsta ligger där men jag har ett antal som ligger på 10 med. Men om jag lägger till lite mer om personerna så kommer jag nog upp till 20. Själv har jag aldig läst så korta noveller, King ligger nog på ett par hundra sidor. Om det nu är noveller eller nått annat. Så jag har massor att lägga till i mina, måste gå djupare in i dem helt enkelt. Men jag vet inte ännu om det är skräck som jag läser. Stämningen i dem är inte skräck iallafall ännu, men vi får se hur det går för Tina. Det är ett par sidor kvar så det kan ännu bli skräck av den. Japp så var det med det.

Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: