fredag 23 januari 2009

Fredag 23/1-2009 20:01

DAG: Jaha natt igen då somnade inte igår men tog på mig lurarna och kunde somna till ett två tiden. Men sömnen blev inget vidare natt vaknade ett antal gånger och sov sämre än vad jag brukar. Vaknade sedan till elva och då gick jag upp. Dock fick jag inte allt för sen start på dagen som var tur. Kom igång att skriva till ett tiden och var klar till 13:30 det gick fort idag. Sedan drog jag till ica vid två tiden och kom hem lagom till mjukisen, ja lite sent faktist blev det. Fick i mig en mjukis och sedan var det väntan på middgen idag. Jag gömde dock att köpa ketchup idag får göra det imonn efter bloggen men innan stretchen. Mer om detta i nästa sektion. Så fick igång middagen idag och tog även fram middagen för imonn. Peppar biffar köpte idag pepparsås som jag skall ha till dem. Så blir det nog kyckling tills söndag så jag kan göra av såsen, det går bara åt halva till biffen. Idag blev det kareer med ris har ätit lite mycket av pommes känner inte alls för det nu. Så tänkte kolla på teven men det spelas inte in förrän idag stargate. Men nästa vecka kommer det mer att se på, termatior skall jag spela in varje vecka. Så har jag tagit ett par till som jag inte vet om det är nått att se. Men jag spelar in dem så kan jag radera dem om det inte är nått att se på. Jo så fick jag svar från supporten på messenger det har skickat ärendet vidare så jag får väl svar nån gång hur länge vet ej. Men det tar nog en två veckor skulle jag tro och jag har en känsla att jag inte kommer få igång den igen. När jag laddade 8 an så fungerade inte den alls det var fel på den, samma sak hände de skicka det men det blev inget av det så jag fick ge upp. De sa då att det var mcafees brandvägg så det sket sig fick ingen hjälp. Men så uppdaterdes den till 8.5 då fungerade allt som det skulle. Nu gick det upp igen och allt gick åt skogen igen, därför tror jag inte att det kommer lösa sig. Men vi får se kanske kanske.

TRÄNING: Japp idag har inte axeln kännts mer än innan så det var nog inte den övningen som gjorde att det gjorde ont. Tror mer och mer att det var en olycklig rörelsen som gjorde det inte en enda övning. Men vi får se när jag lägger på latsdraget så, kanske är det det. Om inte så vet i fan vad det var som gjorde det. Jag kan ha gjort nått som gjorde så att det gjorde ont och sedan har det blivit värre med tiden. Japp vi får se till torsdag igen då. Jag skall göra träningsmat imonn efter stretchen och middagen. Har betsämt mig för köttfrärssås men ris  jag tror det kan hålla ett tag. Och om jag inte har helt fel så är det blilligare med köttfärs än grytbitar. Men måste ut och köpa ketchup imonn innan stretchen. Jaha så är det gång idag med efter bloggen och mailen, jag har kapat 2 min på gången nu, så det ligger på 39 nu inte 41. Lite snabbare är bättre även om jag nog inte har allt för hög puls men lite hoppas jag att det gör ändå.

NOVELL: Japp fick ur mig tre sidor idag med men kan nu konstarera att jag inte kommer bli klar denna vecka inte ens nästa vecka. Jag har nog 10-12 sidor kvar A4 det är 3-4 dar skrivande och nästa vecka har bara två dar med det. Så jag kommer gå över till nästa månad innan jag blir klar. Så får jag se vad jag gör sen, men jag tror att jag kör på tvälings novellen till mitrania så jag har den klar att bygga på.

Jahapp dags för en gång och den gången var grusad, nja tänkte nog mer på min lilla gång tur som skall gå av stapeln efter detta och mailen. Nu får jag säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: