tisdag 20 januari 2009

Tisdag 20/1-2009 20:01

DAG: Japp rätt bra natt men jag fick ligga med musk (lite snuskigt ut tyck det men inte menat så) fram till ett två tiden igår innan jag somnade. Kom igång idag till elva men vaknade många gånger innan dess. Problemet för mig är att jag sover inte sammanhängande sömn. Annars hade ett till elva varit bra med sömn det ger tio timmar men så är inte fallet. Dessa 10 timmarna delas upp i två tre timmars intervaller, och det är bara sammanhängande sömn som räknas. Så ligger det till som om det var nån som undrade, men nu vet ni allafall. Fick i mig frukosten och till ett tiden så drog jag igång med novellen. Var klar till två och då drog jag direkt till ica och handlade, var hemma igen till ett par miuter över halv två. Och då inmundigade jag min mjukis och sedan var det bara att vänta på middagen. Innan dess så pillade jag lite med min messenger, fick instuktioner igår på mail men idag tog det stopp igen på en annan grej fick maila igen till dem. Hoppas få svar tills ikväll men kommer nog inte göra det förrän imorron efter novellen. Så fick i mig middagen och sedermera lunchen. Och nu är jag här för ett tag innan jag drar ut i natten med min gång runda. Mer om detta nedan.

TRÄNING: Japp bara stretch idag men det blir gång med. Idag när jag såg ut genom fönstret så hällde regnet ner och jag trodde att det inte skulle bli gång idag men nu är det över och jag kommer dra så fort jag är klar med bloggen. Skall till måndag köpa regnkläder fick svar på storleken idag på mail, nja igår var det. Så får vi se när de kommer, och om jag har råd att köpa dem. Men jag betalar räkningarna på måndag så då vet jag var jag har kvar.

NOVELL: Japp ännu en dag med tre sidor ur mig, jag har kommit fram till där den första vändpunkten är kommen. Så nu börjar det hetta till. Vet inte hur många sidor jag har kvar men det är nog en 10-20 kvar. Ja detta är i a5 sidor inte boksidor. Japp ny dag igen imonn så kör vi igen.

Japps det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: