måndag 5 januari 2009

Måndag 5/1-2009 21:41

DAG: Japp drog i säng igår vid vanlig tid, men som vanligt så somnade jag inte med en gång. Vid halv tolv drog jag av mig mina handskar, handskar? Ja jag har bomullshandskar på mig när jag smörjer mig med salva på kvällen, sedan har jag på dem i ca två timmar så har salvan torkat. Salvan är inte bra att få i ansiktet det ger utslag då, därför har jag handskar på. Efter jag fick av mig dem så somnade jag nån gång. Sov sedan tror jag hela natten, men jag kanske var uppe nån gång minns inte, till tio då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så lyssnade jag inte på musik idag alls, vet inte varför men inte idag. Så slog klockan ett och jag drog igång med lunchen. Där på läste jag lite ur novellboken men bara ett par sidor. Så drog jag sedan vid fyra till träningen. Hem därifrån och stretchade och fick i mig träningsmaten. Spanade på mythbusters undertiden jag åt, men det var ett gammalt avsintt. Så nu är jag här, mer på det da. Näe inte idag kort blogg idag med tror jag.

TRÄNING: Japp första träningen på ett tag nu, och det gick trögt som fan idag. Och axeln är inte alls bättre som jag hade hoppats på. Men men jag skall nog kunna lösa det hoppas jag ändå. Får nog ta bort mer övningar så att den slutar göra ont. Fan vet om jag inte får prata med pt:n ändå. Men vi får se hur jag gör skall se hur det är till torsdag kväll. Men jag tror inte det blir bättre på nått sätt, ja den som lever får se. Jag hoppas det blir bättre ändå, ungefär som att vinna på lotto man hoppas.

NOVELL: Japp imonn kör jag igång kan bara hoppas att jag får sova inatt då. Det var ett tag sedan nu, vi får se hur det går imonn.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: