tisdag 27 januari 2009

Tisdag 27/1-2009 20:02

DAG: Jaha dags för ny dag för lilla mig, kan säga att jag ändrade lösenord igår på bloggen och då laddade det in ny design på min blogg med. Känns just nu inte så där bra men jag vänjer nog mig, det ser inte alls ut som innan känner inte igen mig. Japp natten då jag somnade inte alls igår, jo så småningom men jag låg ända till tre innan jag försökte somna. Var inte det minsta sömnig igår efter träningen, men sov ändå rätt bra men många vak inatt. Så jag vaknade upp till halv elva men kom inte ur sänger förrän halv tolv, och ja jag var seg när jag väl kom ur sängen. Japp frukosten på det sedan till ett tiden, då för att jag somnade sent och kom upp sent, så drog jag till ica. Fick med mig första rundan hem och packade upp den sedan drog jag ingen för kött rundan. Men jag fick inte så mycket kött jag ville var sen då finns det inte så mycket. Men det skall räcka till nästa månad med hoppas jag, så slipper jag köpa den månaden så kan jag spara lite stålar då. Sedan efter mattren så beställde jag rengkläderna, det gick på 324:- bagare. Ja ja det var inte i bagare jag betalde men jag fick för första gången köra nya dosan med konotkortet. Jag fick det inte att fungera men jag kom tillslut på att jag hade usb kabeln i när jag drog ut den så gick det lätt. Man sätter i kontokoret i dosan och klickar köp så får man en kod som man slår in i butiken man köper, ja på internet alltså. Så nu tar det en 6-8 dar så har jag den hemma, förhoppninvis till slutet av nästa vecka. Så mer då? Japp hade hamburgare idag med pommes det var gött mos det. Fanns inget att se på teven heller men denna veckan så skall jag fylla på på boxen. Så kan jag spana lite på det, nu vet i fan om det är nått att se men vi får se. Imonn kör den första serien så får vi se hur det är.

TRÄNING: Jaha körde lätt igår på axlar men hade ändå lite träningsvärk idag lite. Hur det går till kan jag inte förstå, jag körde 14 kilo innan nu kör jag 8 kilo och då får jag träningsvärk. Får annars aldrig träningsvärk men men, vi får se hur det går med axeln. Nu är det gång som gäller idag efter bloggen. Så får vi se till söndag om jag gått ner nått, tror inte det själv men vi får se.

NOVELL: Japp då är det novell igen imonn tre sidor hoppas jag på, så kanske jag  är klar till lördag med den. Jag har kommit upp i trettio sidor nått sånt nu, stoppar nog på en trettiåtta nått sånt.

Jaha jag säger som jag gjort många gånger innan Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: