torsdag 22 januari 2009

Torsdag 22/1-2009 21:41

DAG: Japp rätt bra natt inatt även om jag inte heller inatt somnade efter en halvtimme. Men sov rätt bra inatt kom till sans vid elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan lyssnade jag på musik fram till ett tiden då jag drog igång med lunchen. Vid denna så kom lurarna av och var av fram tills jag stack till träningen vid fyra. Kom hem och stretchade och fick i mig träningsmaten, näst sista gången jag åt den maten. Så blängde på största tanksen eller nått sånt, men har sett det förrut. Så rätt bra dag idag på det hela taget kan bara hoppas på bra besked från messenger med men tror inte det på nått sätt.

TRÄNING: Japp körde på med ryggen idag kändes bra men som sagt får se tills imonn om det var det eller inte. Gjorde en ny magövning idag men det gillade inte min rygg. Jag bara testade men som sagt det gillade inte korsryggen alls. Intervallen gick bra med idag allt gick lätt, nja baksidan arm gick inte lätt trotts att jag sänkt vikten. Men det är som jag sagt jag får ingen ny styrka nu vet ej varför. Hoppas komma på det en dag.

NOVELL: Japp imonn så kör jag igen, som jag sa hoppas jag vara klar tills slutet på denna vecka men vi får se hur det går.

Jaha kort blogg idag har lite tendens att bli kort just nu vet ej varför men så är det. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: