söndag 11 januari 2009

Söndag 11/1-2009 20:01

DAG: Japp första dagen med ny writer live ladda hem ny igår ser lite annorlunda ut men det är samma ändå. Den förra kom 2007 har inte uppdaterats sedan dess, så det var nog dags att köra ny nu. Japp sömn då igen, tog på mig lurarna vid elva tiden igår. Låg till ett och sedan somnade jag, men det varade bara till fem sen var det slut på sömnen för lilla mig. Tog då på mig luarna igen fram till sju då jag gick upp för dan. Det blev inte nån mer sömn trodde nog att jag skulle somna lite till men icke. Kom upp och fick i mig en ägg frukost idag tre ägg med tre bröd, brukar få i mig lite till när jag vaknar tidigt. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle bli så pass mycket att jag skulle kunna gå till ica. Jag fick i mig en mjukis där emellan. Men jag kom iväg sent idag och sedan hem för att dammsuga. Efter denna eminenta uppgift så satte jag mig och målade idag fick jag ur mig en hök, japp skall jag vara helt ärlig så tror jag det är en falk men jag döpte det till hökmaling iallafall. Den finns på min hemsida om ni vill spanan in, blev så där. Så efter det så lagade jag maten korv och pommes idag var så där. Men det gick ner iallafall, så sedan hade jag börjat maten tidigt skulle upp på messenger idag. Jag laddade hem ny av den med igår, det är den som kallades messenger nio men heter 2009 14 nått mer sånt. Och som vanligt så vet man inte om det är nytt eller inte på sidan. Microsoft tycker nog det är bättre att vi inte vet om det på nått sätt. Men ladda hem det är nytt nu kom igår till mig via hotmail. Så kollade på resident eval (ja jag det stavas inte så men nått sånt är det nog) men orkade inte se klart den. Mer jo nu skal jag kamma hem stålarna, nog hade de ringt om jag hade vunnit 77 miloner men nått kanske jag har plockat. Ni håller väl tummarna som vanligt, japp.

TRÄNING: Japp lite bättre i axeln idag men tror jag skall ligga lite lågt tills imonn med så att det släpper helt. Sen får jag lägga på en sak i veckan tills det gör ont, ja i teorin är det så men verkligheten kan vara en nannan. Jag han ha gjort nått med en felaktig rörelse som gjort att det gör ont nu. Vi får se hur det går med denna sak länger fram. Imonn får ni rapport från gymmet så får vi se.

NOVELL: Japp på denna font finns inget att rapportera. Men jag fick i mig en novell från pappersväggar idag, en kort på en tio femton sidor. Den tyckte jag så där om på nått sätt så var den så där. Inte riktig min smak och i mitt tycke lite förvirrande. Han berättade i jag form men både i då tid och nu tid och detta var lite konstigt ibland iallafall för lilla mig. Lite lite lite lite nått på nått sätt, problemet var när han bytte tid så gick det inte ihop på nått sätt. Men det kan vara jag som inte hänger med, gammal som jag är. Det var lite svårt att fatta vem det var som pratade. Det var jag, som var en kvinna, liket som var död, och han som berättade det hela i olika tid. Nja jag börjar nog bli lite gammal tror jag nog det är, vi säger så va.

Japp första dagen med nytt program och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: