lördag 17 januari 2009

Lördag 17/1-2009 20:02

DAG: Japp natt igen då ja eller kväll somnade inte med en gång igår. Lyssnade på musik fram till två tiden innan jag somnade. Kom upp idag till nio tiden vaknade tidigt och steg upp nästan med en gång. Frukosten på det sedan vid elva var det dags för tvätten. Fick in den och nere igen till tolv för att lägga in den. Efter detta så drog jag till ica och handlade lite. Sedan på vägen hem så kollade jag så att allt hängde uppe innan jag gick upp med varorna. Så till två så hämtade jag upp den, men allt var inte torrt lite fuktigt på vissa ställen. Man får bara tre timmar på lördagar så det hinner inte torka riktigt. Men nu fick jag till näst nästa fredag den 30:ende så på rätt tid och allt. Japp jag mailade supporten på messenger men jag har inte fått svar ännu. Får nog ta och maila dem en dag imonn tror jag. Jag uppdaterade min messegner men videon fungerade inte vad det nu kan vara för fel på det. Och kameran fungerar som den skall men messenger kan inte hitta den alls. Jag glömde  göra träningsmat idag får göra det efter bloggen. Mer? Nä inte idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha stretch idag den långa men segt som vanligt på lördagar. Nu tror jag lite mindre på att axlen blir bra tills torsdag men jag hoppas. Imonn slöe dagen hela dan skall bara dammsuga.

NOVELL: Japp intet idag men undar när tävlingen kommer nån gång trodde nog att det skulle komma i början av januari men till slutet då eller. Ja fick i mig en novell idag från pappersväggar, var så där.

Japp idag eller troligen imonn så kammar jag hem milonerna som vanligt eller hur. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: