torsdag 15 januari 2009

Torsdag 15/1-2009 21:41

DAG: Japp natt då ja eller kväll igår, igår tog tabletten som den skulle och jag somnade in nån gång. Dock inte efter en halvtimme som det står att de skall ta, men jag somnade inte som förra gången då jag kanppt sov nått alls. Så vaknade dock på morgonkivsten ett par gånger, utan orsak tycket jag. Men sov fram till elva innan jag kom upp, fick i mig frukosten och sedan lyssnad jag på musik fram till ett då jag startade med lunchen. Hade igen i för mycket mjölk i omeletten (fick lära mig för ett par dagar sen att omelätt stavas med e inte ä, hade med det i novellen som jag nu skriver har alltid stavat med ä men men lär så länge man lever) så den fick en söt smak som inte var direkt god men det gick ner. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra, mellan det gjorde jag inte ett dugg. Så blev klockan fyra och jag drog till gymmet, kom där ifrån tidigt och stretchande och lagade middag. Kan meddela att jag tröttnat på träningsmaten, men jag köpte mer igår så en vecka till får det bli sånt igen. Men sen skall jag komma på nått nytt, hoppas jag. Så spanade på mythbusters idag när jag åt. Japp det var nog allt för idag det. Nä tillsist lägger jag till att jag bara hade 5 på aftonblade igår, botten napp men har haft 3 en annan gång.

TRÄNING: Ja hoppas att axeln släpper tills nästa torsdag, men det känns bättre idag även efter träningen så. Det gick bra idag men jag fick ta lite lägre tyngd på armarna för stången var upptagen. Det gick ner från 25 till 22, men jag har fått mer stabilitet i kroppen nu det känns bra. Så sedan skippade jag alla nä nästan alla ryggövningar idag med så jag var snabbt klar idag.

NOVELL: Japp då kör jag imonn igen då har börjat på andra blocket så det är nog inte mer än en 35-40 sidor kvar att skiva ut. Men jag vet inte om jag hinner till nästa vecka som jag tänkte mig. Men vi får se hur det går.

Jadå inget på lotto igår men hade in väntat annat, nej jag vet inte jag heller. Men på lördag då smäller det alltså. Japp dags att säga Tjineling! :D :P :D

Inga kommentarer: