onsdag 7 januari 2009

Onsdag 7/1-2009 20:01

DAG: Japp somnade som vanligt inte igår kväll men sov ändå rätt bra. Men på morgonen hade jag ett par vak just innan jag gick upp. Men kom till sans till tio idag med, fick i mig frukosten och sedan värmde jag upp för att skriva. Men till tolv tiden kom ett brev till mig som gjorde att denna dagen inte var bra alls. Men men vi hoppas på bättre dag imonn istället. Till två tiden idag var jag klar med novellen för idag. Jag fick i mig en mjukis och drog sedan ut för att posta brevet kom hem igen och slog en signal på telen. Sen på det satte jag igång med middagen, hade kyckling ala milda idag var ett bra tag sen sist. Blängde på batman idag med ett tag. Fick sedan i mig lunchen och väntar nu på att dra på min runda med mer om detta nedan. Så kort blogg idag med men det har varit en kass dag så det får vara nog för idag.

TRÄNING: Japp idag tänkte jag dra på min runda, det hade varit bättre om jag kunde ha gått igår. Tror jag kommer ha svårt att somna idag om jag inte har helt fel. Det hade varit bättre att jag gick igår och så hade jag skitit i det idag men så blev det inte. Så jag skall bara kolla mailen så skall jag dra. Jag skall gå i en 15-17 minuter sedan skall jag vända om så blir det nära 40 min. Så får vi se hur långt jag kommer, vilket beror på hur fort jag går. Men jag tror jag skall kunna komma till GP huset på 17 min om jag inte räknat fel. Men ni får veta imonn om ni hänger med, tippar på att det blir svårt att somna idag. Men vi får se.

NOVELL: Japp dagen började inget vidare idag men fick ändå ur mig tre sidor idag. Men det gick trögt idag, behövs inte mycket för att det skall ta emot. Nu är det uppehåll till fredag sen kör jag igen. Inget nytt på tävlingen idag allafall.

Japp nu är det dags att knipa de 77 milonerna igen, japp. Säger Tjingeling! :D :( :D

Inga kommentarer: