måndag 26 januari 2009

Måndag 26/1-2009 21:42

DAG: Japp ny dag idag igen, igår somnade jag efter jag tog min tablett nån gång, så där på natten nån gång. Sov fram till elva idag dock så sov jag inte hela natten, men jag var rätt pigg imorse när jag vaknade. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till ett då jag fick i mig omeletten, ja och lite bacon med. Skulle idag ha betalat räkningar på förmiddagen, ja eller efter jag vaknat då. Men det kom jag inte ihåg idag inte, kom på det idag just som jag skulle gå till gymmet. Då var klockan framme vid fyra och jag drog. Kom tillbaks och stretchade och fick i mig min nya träningsmat idag. Det var gött mos. Ja det var inget mos men ris och köttfärssås, å de va gött mos. Får se hur länge jag tycket det då. Jo idag så pillade jag med messenger med, det var det jag gjorde istället för att betala räkningar. Jag fick nytt program att ta bort det med och det gjorde jag, sedan skannade jag datorn på kritiska filer från windows. Men det saknades inga så jag startade om datorn och laddade hem messenger, ja nu tog det nya porgrammet bort allt på datron. Ja jag menar från live windows, så live writer försvann och photo gallery med men det laddades in igen och så blev det bra. Nja inte rikigt jag kunde logga in det var fel innan men att konfigurera kameran och ljudet gick inte ändå. Jag har mailat philips så att det inte är för att det är fel drivrutiner som gör att det inte fungerar. Får se vad de säger. Men jag kommer inte göra mer med messenger nu det fungerar allt utom kameran och ljudet så det får va. Jag kan logga in och chatta då får det va okey. Japp sedan efter träningsmiddagen så betalade jag räkningar. Skall imonn och handla mat sedan skall jag även beställa ett regnställ, tror jag har råd med det. Nu skall sägas att jag inte kan räkna rätt, men andra gångerna har jag haft mer pengar kvar än jag räknat så hoppas på det nu med. Så ett regnställ blir det imonn efter matköpet.

TRÄNING: Japp körde på igen idag kan dock meddela att det gick rätt trögt idag. Vet inte varför med segt var det, mest i benen. Så när jag skulle köra intervall så var allt upptaget så jag körde bara cykel idag. Sket i resten orkade inte vänta, stod i fem minuter och väntade sen gav jag upp och då blev en cykel ledig så körde jag den. Men sen så gick jag hem, kände mig lite seg idag när jag väl kom till gymmet. Vet inte varför sov ju rätt bra ändå, skumt.

NOVELL: Japp uppehåll imonn med sen på onsdag så skall  jag köra igång igen. Så får vi se om det blir klart till lördag, kanske.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: