fredag 16 januari 2009

Fredag 16/1-2009 20:01

DAG: Japp kväll igen då, somnade lite segt igår men jag tog på mig lurarna till elva tiden men fick ligga fram till två innan jag kunde somna. Vaknade ett par gånger innan klockan stannade på elva då gick jag upp. Sedan fick jag i mig frukosten och drog igång med novellen till halv ett tiden. Så var klar till två tiden idag och efter detta så fick jag i mig min mjukis. Tänkte gå ut och handla idag men tror jag väntar tills imonn. Då har jag tvätt så jag kan dra mellan den till ica och handla lite. Så till halv fyra drog jag igång med maten, idag tog jag kareer med pommes. Men jag gjorde lite lite pommes så jag blev inte mätt. Men jag tog lite mer lunch sedan vid kvart i sex tiden så det var lugnt. Jo igår så sa jag att jag hade botten siffror på aftonbladet men såg sen när jag la upp att jag hade 2 stycken igår. Och jag vet att jag har kass blogg men så kass? Mer? Näe inte mer idag ses imonn om det finns nån kvar att läsa då. Hej!

TRÄNING: Jaha kör idag gång igen somnade rätt bra ändå igår även om det tog tid. Så en tur idag med så hoppas jag att jag somnar gott ikväll. Känns som jag sa igår rätt bra i axeln även om det inte släppt helt ännu. Men till torsdag hoppas jag att det går över. Vi får se hur det går med det. Bra  hoppas jag.

NOVELL: Japp körde på idag och det gick rätt fort idag. Starade rätt sent men var klar till ja innan två idag. För jag gick ett bra tag innan mjukis klockan ringde. Så imonn är det lugnt skall bara ut och halndla sedan skall jag försöka att läsa lite ur papperväggar.

Nä nu är det dags att ta en runda igen vet inte men jag tror att det kan hända nått när jag går. Och jag vet att det är bättre att gå på morgonen men kan inte det just nu. Lite nytta skall det väl göra ändå. Ni får svaret till nästa månad får vi se om det hänt nått med magen eller inte. Nu är det dags att säga Tjingiling! :D :P :D

Inga kommentarer: