onsdag 1 oktober 2008

Onsdag 1/10-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, kom i säng som jag brukar men kunde inte somna. Jag var rejält trött men kunde inte somna, så istället för att ta på mig musik ett tag så låg jag kvar. För ögonen gick igen, men fan heller att jag somnade. Höll på med detta framt till sex då drog jag på mig musik. Hade detta fram till sju åtta minns inte riktigt, men nån gång då somnade jag och vaknade igen till tolv. Trött som fan så gick det lånsamt att komma igång idag. Så frukosten kom inte i mig förrän till ett. Så dan gick igång kasst som fan idag, jag beslöt mig för att lägga ner novellen idag. Hade inte lust och inte ork att köra den idag. Så var det med det, jag fick mail igår från telia om backup. Man var tungen att köpa till en tjänst för 15:-/mån för att det skulle fungera. Så att säga att det var gratis med 2 GB var inte fallet, men jag köpte till så jag kan göra backup. Satte in det på backup varje dag till sex. Jo idag hann jag med att lägga upp en uppdatering till hemsidan ny statistik är uppe för september 2008. Gick ner lite i antal besökare men det mesta av dem är nog inga som kollar på sidan utan nått som robot eller nått sånt. Jag har kollat pi och det går till konstiga ställen inga vanliga människor. Men men lite har jag på sidan iallafall. Japp mer då? Näe inte idag kass dag kan bara hoppas på vinst på lotto, eller hur.

TRÄNING: Har haft ont i axlarna idag med? Hur det kan komma efter fyra veckor på samma tyngd kan jag inte fatta. Och om man bygger när man inte får träningsvärk vet jag inte heller. Men men vi får se till söndag då jag skall mäta lite, jag hoppas på att jag håller vikten iallafall. Då är jag nöjd.

NOVELL: Ja som jag sa där uppe så la jag ner detta idag. Hade ätit vid halv två så det var ingen ide att köar idag alls. Vi får hoppas på bättre tur till lördag på denna front. Torsdag är träning sen fredag är tvätt och klipp, sen kör jag igång igen. Om jag får sova lite då kan hoppas på det.

Japp kass dag till ända och jag säger på återseende imonn om ni har lust. Säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: