lördag 11 oktober 2008

Lördag 11/10-2008 20:01

DAG: Japp idag kom jag upp efter massor med vak till elva tiden. Ganska seg var jag då, fick i mig frukosten och morsan ringde nån gång då med. Sa då att jag snart skall dra men det tog lite mer tid än jag hade väntat mig. Så jag var inte framme i mölndal förrän till två. Där bjöds jag på middag och sedan efter en stund så drog jag hem igen. Jag hann fixa morsans gamla mobil med rensa ut minnet och sms mms med mera. Syrrans lille kille skulle få den hans hade gått sönder. Men hon kunde inte radera den själv, så det gjorde jag. Fick ett samtal när jag åkte där ifrån att ringa upp honom. Så när jag kom till korsvägen så ringde jag en signal. Men jag är inte van att prata i telefon ute så jag hörde knappt nått alls vad han sa. Så jag sa att jag skulle ringa igen hemifrån, efter lunchen. Jag stoppade i ica och handlade lite sedan hem och packa upp. Jag fick en skinkstek från morsan så jag kapade i fyra delar och frös in. Sedan köpte jag kyckling som jag också frös in, utom en som ligger i kylen tills imonn. Efter detta så gjorde jag lunch och åt den samma. Så sedan slog jag en signal till honom och pratade en stund. Sedan ringde jag till morsan och meddelade att hon skulle ringa till campus och stänga av gamla abonnemanget och ta ur kortet innan hon skickar den till honom. Så mer då? Jo jag la in ett favorit nummer till mobilen så jag kan ringa till honom gratis, ja till hemtelefonen alltså. Mer? Näe slöe dag imonn kan hoppas att det finns nått att se på i boxen imonn men jag tror att det skall vara lite atlantis där i om jag inte har fel. Så skall det om allt vill sig väl bli en målning till imonn med, tror minsan att det blir en uggla.

TRÄNING: Japp har lite ont i nacken idag, får se om jag får lägga till nån stretch för det nästa vecka. Har hoppat det ett tag nu, det känns inte som det gör nån skillnad men hoppar man så känns det. Så mera da? Ja det blev inte nån stretch idag för jag var ju hos morsan ju. Men på de ett och åtta månader jag har tränat så har jag nog inte missat mer än tre frya stretchar så det är lugnt, då räknar jag inte då jag var sjuk. Mer? Näe inte på denna post.

NOVELL: Jaha intet på denna front idag inte men till tisdag så kanske jag blir klar med stroyn till den nya, ja vet inte men kanske. Så förhoppningsvis så kommer jag igång med att skriva till slutet av veckan. Vi får se hur det går.

Japp dagen är tillänad och jag ser fram emot att införskaffa mina miloner på lotto idag, för jag är säker på att jag har dem, eller hur! Japp säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: