lördag 4 oktober 2008

Lördag 4/10-2008 20:02

DAG: Japp dags för natt igen, kan säga att jag somnade rätt bra igår. Men till halv fem så var det över, men varje gång jag vaknade så hörde jag damen över mig. Hon har en förmåga att rusa upp på natten och det låter rätt bra. Varje gång jag vaknade inatt så hörde jag henne. Nu har jag inte hört henne på ett bra tag så varför jag nu vaknar av det vet jag ej. Men vi får hoppas att detta är tillfälligt med dessa vak, har sovit innan utan att vakna till detta. Jo jag kom till sans vid halv fem så låg jag till halv sju men lyckades inte somna efter det med en gång. Jag somnade och vaknade rätt ofta fram till elva då jag gick upp. Inget direkt bra natt men inte helt kass ändå, fick rätt bra sömn ett tag ändå. Så frukosten på detta sedan var det äntligen dags för novellen. Körde på den tills klockan slog halv tre då det var dags för mjukis. Efter detta så lyssnade jag på musik fram till fyra då det var dags för stretchen. Efter den samma så drog jag igång med middagen. Körde en repris idag, tog ett paket med strimmlat gris kött och stekte med en hög grönsaker. Detta öste jag på en hög med ris och tillslut så fyllde jag på med en förpackning med pepparsås. Det är illa gött det. Så mera då? Jo jag gick upp på sf-anytime och fixade till så att min spelare fungerade. Den hackade men jag ställde in så att ett par portar var öppna så gick det över. Men det är inte så roligt att köra film på datan lite skärm med, men vi får se lite längre fram. De har ett bra utbud nu innan när jag såg dem först så var det rätt klent. Synd bara att man inte få det till tven, ja det går nog men det är massor med kabel att dra. Ja jag får se utbudet är grymt så kanske skall jag göra den en dag. Så slipper man ut i rusket och hyra dvd. Jo jag har också fått svar från samsung om film det går inte att föra över film till usb. Så mina planer att bränna eget sket sig, vilket är lite underligt. Har man dvd med inspelning kan man bränna program på det. Vad är det då för skillnad att ta från hårddisk och bränna på datorn? Kasst system, men så är det. Mer? Näe inte idag kommer igen imonn om ni har lust. Kan säga tillslut att jag inte längre har några som läser bloggen på Myspace iallafall enligt räkneverket men inte så underligt jag har sämsta bloggen i stada.

TRÄNING: Jaha lite ont i ryggen har jag iallafall, trodde detta var borta men jag har känt efter lite de  senaste dagarna. När jag rätar upp ryggen helt och lutar en aning bakåt, så gör det lite ont. Och jag vet man skall inte göra så, men jag vill känne efter om det är helt borta. Även om jag lutar mig lätt framåt och spänner ryggen då gör det ont med. Så helt borta är det inte får se vad läkaren säger på måndag. Får bara hoppas att man slipper betala om det blir remiss, annars åker jag på 300 till ortopeden. Det har jag inte råd med, jag måste till hudläkaren denna månad med det går på 300 så jag har inte råd med båda. Men jag tror att det blir utan kostnad när man har remiss, hoppas jag.

NOVELL: Japps äntligen kom jag igång trotts kass natt, men inte sämre än att jag kunde köra idag. Satte mig ner till ett idag efter funderat ett bra tag hur det skulle gå. Tog en kort paus till två sedan körde jag på till halv tre efter det. Fick ur mig en sex sju sidor idag, det mesta var om kökspojken som skulle leverera budet om kaputilation (stavas det så?) som jag misstänkte så kom  han inte tillbaks igen, men till slut så kommer han fram ändå. Det blir i upplösningen hade jag tänkt ut idag. Så jag har också fått till hur 5000 man skall dö där vid världens kant. Jo jag kom även på idag en rätt kul grej, köttätande harar. Det finns otroliga mängder med harar som springer omkring på heden. Men det finns bara ljung att äta och det äter inte harar, så hur får de mat. En av de som finns i lägret har berodrat de som har pilbågar att skjuta harar till mat. Dessa skyttar kommer fatta hur de överlever när de skjuter en hare som de andra sätter i sig. De jagar i grupper om tio tjugo stycken, så bågskyttarna får snabba på innan de andra hararna anfaller. Nu finns det tusentals harar så det är lätt att träffa dem, och han sände ut 32 skytta för att jaga. Så de får ihop 600 harar på en dag, men de får hjälp att samal upp dem så att de andra hararna inte äter upp dem. Jag tänker på the holy graal med montypyton den mordiska kaninnen så vaktar grottan. Rovharar? Sedan skall de se ett annat djur i skogen smyga på dem, det har sex ben och eldar till ögon, Hmm?

Japp dagen är till ända skall nu kolla mitt spelkonto och kassera in milijonerna, japp eller hur. Tummarna. HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: