måndag 6 oktober 2008

Måndag 6/10-2008 21:42

DAG: Japp uppe med tuppen idag när nu han kommer upp. Hade oturen att vakna ett antal gånge just innan klockan slog åtta och trettio. Så när klockan väl gick igång så var jag rejält seg i kolan. Jo igår så tog jag som vanligt en stark tablett men inte heller att jag somnade av den inte. Klockan var ett eller nått sånt när jag somade in, typiskt när jag skall upp dagen efter. Ja drog till läkaren och hon sa att det inte var nått att göra åt det, jag behövde inte nått alls. Så och hon kunde inte skriva ut recept åt mig. Så när jag kom hem så beställde jag en tid på hagakliniken över internet. Fick tid till 19:15 på måndag, ja måndag den 3 oktober. Så jag får dra till träningen tidigt den dan, så jag hinner få i mig middagen med innan jag drar till dem. Så var det med det, jag hade inte stora förhoppningar om att hon skulle skriva recept åt mig men jag försökte iallafall. Så sedan hem, nä jag var på ica innan jag gick hem. Så sedan när jag gick här hemma med musiken på så fick jag för mig att jag skulle äta lunch till tolv. Varför detta vet ej men jag fick i mig luchen och väntade sedan på att klockan skulle slå fyra. Kan säga att det var en lång väntan det, hade hoppats på att kunna somna en stund men det sket sig det. Så sedan kom klockan äntligen fram till fyra och jag drog iväg. Kom hem som vanligt idag och stretchade och fick i mig middagen, dock tog det tid idag att få i sig den. Var klar samtidigt som jag skulle ta tabletterna vid halv tio. Så mer då? Nej intet mer på denna dag, jo. Jag bytte mina fondpengar för ett tag sedan och jag fick en vinst med 1000 spänn på en månad. Men nu rasar väl börsen igen så skit är det med det. Så nu är det nog för idag.

TRÄNING: Ja jag bytte om alla övningar idag, inte nog med att jag bytte ordning på dem jag kastade runt den inbördes ordningen med. Så jag började med det jag brukar sluta med, det är bra att göra då och då. Jag gör detta var tredje månad, jag trodde idag att det hade gått fortare än vanligt men ack så jag bedrog mig. Det gick lika långsamt som innan, detta började när jag höjde vikten. Då las det på en tio minuter.

NOVELL: Ja imonn så skall jag köra på, kan bara hoppas att jag får bra sömn inatt. Sedan ändrade vi tiden till min lille kompis till nästa onsdag istället så jag kör onsdag med. Men jag skall till morsan på lördag så den dagen går bort med.

Jaha jo ingen vinst heller, ja vad hade du väntat dig da, så jag säger som jag brukar vid denna tid HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: