måndag 13 oktober 2008

Måndag 13/10-2008 21:41

DAG: Jaha ännu en dag idag med, kom till sans idag vid åtta och när jag vaknade så kom jag på att jag skulle smörja mig idag. Hade dess innan vaknat av och an, men jag gick inte upp utan låg ett bra tag innan jag kom upp och gick in på toan. Efter detta var klart så smörjde jag händerna och la mig igen. När halvtimmen gått så somnade jag in igen, det händer då och då, så när jag vaknade igen så var klockan tio och jag gick upp. Frukost på det sedan var det att dra till ica nån gång efter tolv närmare ett tiden drog jag men var hemma igen just innan ett. Då jag fixade till en lunch idag var det gott, men baconen var så där. Av någon anledning så brände de i pannan idag, det var inget vidare det, men de gick ner ändå. Så sedan så var det en väntan på att klockan skulle slå fyra, och det gjorde den med. Så då drog jag till träningen, var lite sen idag iväg. Kom hem från den samma och stretchade sedan var det middag. Kan meddela att jag har tröttnat på min träninsmat nu, får hitta på nått nytt billigt och snabbt får de va. Skall gnugga mina grå och komma på nått nytt, denna gång utan ris. Är jävligt trött på den nu, får nog bli pasta igen då, eller bulgur? Har inte ätit det nån gång men får se vad jag tar. Tror jag skall ta nått med lite grönsaker i denna gång. Vi får se.

TRÄNING: Japp körde idag men inte fan gick det snabbare än innan. Ändå var jag väldingt svettig idag av någon anledning, om det var vädret eller? Så jag var klar idag som jag brukar sedan jag höjde, sent. Men idag körde jag alla seten på bensparken utna hjälp, vilket betyder att jag blivit starkare ändå. När jag började så tänkte jag kommer aldrig gå detta att köra utna hjälp, men men så man kan bedra sig. Ja det gick inte lätt om ni tror det men dock gick det att köra alla set utan hjälp. Gick inte ens ett för två veckor sen ju, så lite bättre är det ändå. Så jag vet inte hur det blir med att höja sen, sa för ett tag sen att jag skulle inte kunna höja men men. Så det är tungt på axlarna ännu dock, men nu kör jag dem sist med. Innan körde jag dem först. Japp vi får se när de åtta veckorna gått vad jag gör. Men det går bättre nu iallafall. Dock inte snabbare ännu.

NOVELL: Japp imonn så skall jag köra på nya novellen igen, hoppas bli klar tills denna vecka men men vi får se. Så går det som jag vill så kör jag igång med den till nästa vecka. Japp sen får vi se vad som händer med roman tävlingen jag skickat in till. Allt annat än NEJ kommer komma som en supprise, men som jag sa för ett tag sen den tävlingen är redan över för mig. Men jag återkommer med info om det när jag får det. Ja att jag inte var med de som vann alltså, detta är redan ett faktum.

Jaha dag att säga HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: