fredag 31 oktober 2008

Fredag 31/10-2008 20:01

DAG: Ja natt näe eller kväll igår blir det nog då. La mig och var trött men kunde inte somna alls. Så vid ett tiden så tog jag på mig mina lurar. De håller på att lägga nått eller nått sånt här utanför och dom sätter igång vid ett tiden. Så det gick inte att somna men de höll inte på så länge inatt. Men jag fick för mig att köra på nya metallica inatt nån gång och efter det var det inte lätt att somna. Ingen vidare musik att somna till det, så klockan var nog närmare fyra innan jag somnade in. Sedan till elva så vaknade jag seg som fan, men eftersom jag skulle upp och tvätta till tolv så gick jag upp ändå. Så fick i mig frukosten och sedan drog jag ner och la i. (har sagt det förr kan man sluta en mening med ett i?) Sedan upp och lyssnade igen på metallica i lurarna. Vid ett så var jag nere och hängde upp det sedan vid halv två så drog jag till frisören och klippte mig. Kom hem och fick i mig en mjukis sedan väntade jag på att klockan skulle, vänta jag var nere och kollade tvätten innan jag gick upp igen, slå fyra. Men jag gjorde mina stretchningar innan jag gick ner idag så jag slapp det efteråt. Så sedan lade jag in tvätten och körde igång med maten. Hamburger med pommes idag igen, det gick ner bra. Spanade lite på teven och syrran ringde en signal. Så det var nog allt för idag det, tror jag. Jo jag har kollat statistiken igen det har ökat på besökare idag när jag kollade. Det är uppe i 50 tal nu men det konstiga är att de har kommit till på dag 2-3 och där stod inte nått innan. Så jag tror inte att statistiken fungerar som den skall. För när jag kollade så var det mitt i månaden och då fanns inget på mer än första dan. Så jag tror inte den är som den skall, får se om jag ringer dem en dag om det. Jo jag uppdaterade min blogg det syns inte på den men i  den syns det. Har inte hunnit kolla det idag men skall kolla på det efter bloggen om nått nytt har kommit dit. Så tog jag bort statistiken från hemsidan, ja min egen som ändå inte fungerar som den skall. Sedan var det nått fel på skannen idag den startade till 16:30 istället för 17:30 som den står på. Skall kolla upp detta till nästa vecka då den går igen. Om felet består så skall jag maila dem eller ringa dem en dag. Skall då passa på att ta felet i spamkiller med då. Och så blir det då ny statistik för oktober på lördag eller kanske till söndag blir det nog. Om jag hinner så blir det imonn. Även om den inte stämmer så lägger jag upp den.

TRÄNING: Jaha kände lite i ryggen igår men jag har nog gjort nått fel på nått sätt. Idag är det borta, var lite stel idag när jag gjorde stretchen. Men det känns bra skall gå tillbaks igen på en övning i tyngd så jag får tillbaks hållningen i den med. Jag gör den inte som man skall så jag lyfter för tungt, när det är tungt så gör man fel för att orka göra det. Det är ryggrodden som jag skall gå ner på. Annars så går det bra och det skall nog gå bra att öka om två veckor med. Då är det stretchen imonn bara sedan är det lugnt på söndag. Jo jag glömde igår att säga att på måndag så skall jag köra tidigt på gymmet. Skall dra redan vid tolv tiden så jag kommer hem så att jag kan åka till hudläkaren till 17:50. Jag får se hur jag har med tid om jag stretchar då, allt beror på vad jag har för tid. När jag höjer så tar det längre tid men jag tror att jag hinner med det. Jag har 5 timmar på mig att träna och stretcha och äta, det skall nog gå. Så får vi hoppas att läkaren hinner skriva ner min recept innna tiden är slut. Jag har bara en 15 min på mig, så det får gå fort. Hoppas jag hinner visa benen med, tror det är psoriasis där med. Men vi får se till måndag.

NOVELL: Japp lugnt idag med, men imonn så skall jag köra på igen. Och så har en månad gått på tävlingen jag skickade in. Jag har ingen aning om hur de meddelar om vem som vann men det kanske tar längre tid. Vi får se så fort jag får vet så talar jag om för er.

Jaha dag att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: