fredag 3 oktober 2008

Fredag 3/10-2008 20:02

DAG: Japp äntligen en bra natt, men det har gått tre dar tror jag innan med kass sömn, så jag hoppas på bra sömn inatt med. Så kom upp idag till kvart i elva nått sånt, frukost på det sedan vid tolv drog jag ner och fick in tvätten. Sedan väntade jag med lite musik fram till ett då jag fick ta mig ner och hänga upp den samma. Så efter detta så drog jag till frisören och efter detta så drog jag till ica. Ja jag tog ut en 500 ing med på vägen dit, köpte för 280 spänn idag. Har bestämt mig för att köra en kina på söndag, på nått sätt har jag mer pengar kvar än jag skulle ha. Jag har räknat fel på nått sätt, det är okey när det är åt det hållet. Så har läst lite om spinalsten eller vad det nu var det är en förtängning av en kanal i ryggen. Kanske måste jag operera det, men vi får se vad läkaren säger på måndag. Det kanske kan bli värre och då är det operation som gäller. Läste om det idag på internet att det är mycket stor chans att bli helt återställd av operation. Men vi får se vad hon säger på måndag. Mer? Jo jag märkte att jag stavade discovery fel har nog gjort det ett bra tag nu, men nu är det fixat med. Har lite ont i ryggen idag men bara i vissa vinklar, det kan ge smärta i benen om det vill sig illa det här jag har. Men vi får hoppas på det bästa. Skall till morsan nästa lördag har jag bestämt mig för. Hon har varit lite dålig ett tag legat på sjukhus ett par dagar. Hon ringde idag och frågade om ryggen. Så mer? Näe ingen vinst på lotto som vanligt alltså, annars intet nytt.

TRÄNING: Får se till måndag hur det blir med ryggen nu, om det påverkar min träning eller inte. Men har lite ont, ja träningsvärk, i ryggen idag. Jag har sagt det förr men säger det igen, det är underligt att jag får det när jag har kört fyra veckor innan och inte fått det då.

NOVELL: Japp om det vill sig väl imonn så skall jag köra på novellen igen, så jag blir klar med storyn nån gång. Skit att det inte gick att köra i onsdags men men jag kommer igen.

Jaha äntligen en dag som inte var kass, det var ett tag sen nu. Men hoppas på bättre dar nu fram över. Säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: