onsdag 22 oktober 2008

Onsdag 22/10-2008 20:01

DAG: Jaha dags igen för en ny dag. Jag börjar med natt som vanligt, sov rätt bra fram till sex på morgonen. Rätt bra är då en två timmar i sträck, innan klockan slog sex då var det över. Jag låg och lyssnade på musik fram till åtta då jag tog av mig lurarna och försökte sova igen. Det gick så där, jag sov i tre till fem minuter pass fram till elva. Jag kan ha sovit längre men tror det var nått sånt. Men till elva så var jag inte längre trött och gick upp. Fick i mig frukosten på det och kom sedan sent igång med novellen. Klockan var över ett när jag drog igång med den, sedan var klockan över tre innan jag var klar för idag. Då fick jag i mig en mjukis och drog sedan till torget för att hämta min trisslott. Jag fick en ny men det var givetvis ingen vinst på den, ni på det stora hela inget vidare på att hålla tummarna ni. Ja jag vet det spelar ingen roll om ni håller tummarna eller inte, men ändå. Så mer? Jo jag förnyade mitt elavtal för ett par dagar sedan till ett på tre år. Jag läste det skulle vara det bästa att ta, chansen att priserna går ner är obefintliga så då är nog ett tre årigt avtal bäst. Tog vatten kraft med så slapp jag extra avgift. Jo så köpte jag en cd på cdwow men det sket sig fick inget köp noterat men jag mailade dem igår får se om jag fått svar idag. Jag har kvittot på  det så jag har bevis på att det gick igenom. Får se vad de säger om det, köpte på paynova som jag får lite stålar på när jag är med på undersökningar på nätet. Man får en 7-15 spänn per undersökning om man har målgrupp vill säga. Om man inte är det så får man 1:- spänn för visat intresse. Så jag hade 172 spänn och jag köpte nya metallica för 149 skall om allt går som det skall, får hoppas att det gör det, om en 6-8 dar i lådan. Har nytt på 50 spänn som snart skall betalas ut skall köpa på king.com för 50 spänn då. När detta blir vet jag ej behöver en krona till bara så kan det betalas ut. Jo skall idag tillkännage att jag kommer sluta blogga på myspace det är ingen som läser ändå. Vill ni läsa min blogg så gå upp på: www.henrikporali.se/blogg eller på http://blogg.aftonbladet.se/23208/ finns även på http://henrikporali.blogspot.com/ fan vad texten lägger sig fel då. Kan inte fixa till den heller, ni får ta det som det är. Jag bloggar även på fasebook men det är alldig nån där så. Men jag har impoterat min blogg dit så den kommer då och då. Så jag lägger ner myspace och facebook, jag har dem fortfarande men är inte uppe på dem. Så som om nån brydde sig om det. Mer? Näe inte idag rätt lång blogg idag.

TRÄNING: Jaha dags igen imonn då ja, sedan är det inte förrän till måndag nästa. Ja det blir ju stretch på lördag förståss. Skall anteckna för att höja till nästa vecka, får göra måndag och torsdag på samma gång. Problemet är kabelmaskinerna jag vet inte vad nästa tyngd är på dem. De hoppar mellan 4-5 kilo upp och inte i ordning utan hur som helst. Men jag skall anteckan imonn så kan jag gå igång sen till måndag med nytt. Så får vi se vad sjukgymnasten säger, hoppas få bra råd.

NOVELL: Japps körde idag även om jag var rätt sen att komma igång. Någon gång efter ett så körde jag igång, blev inte klar förrän till tre. Jag var mitt i ett stycke så jag skrev nog nästan fyra sidor idag men satte tre som jag brukar. Det blir inte fyra förrän jag går över till femte sidan, det gjorde jag inte idag. Men det gick rätt bra idag ändå, den sömn jag fick på morgonen gjorde rätt bra. Så nu är det träning imonn så kommer sjukgymnasten och sedan lördag så skall jag köra på den igen. Sedan har vi tävlingen som kommer avgöras jag  vet inte om man får mail eller brev. Men på nått sätt skall jag nog få reda på det med. Inte för att jag har nått med den att göra men jag skall redovisa resultat i den ändå.

Jaha en rätt bra dag till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: