onsdag 29 oktober 2008

Onsdag 29/10-2008 20:01

DAG: Japps ny dag och ny natt, kunde inte somna riktigt igår kväll. Var rätt seg men inte somna ändå, så jag tog på min mp3 och lyssnade igenom metallicas nya. Efter detta så somnade jag tillslut, nån gång. Så till halv elva så vaknade jag upp, ja jag vaknade innan dess med men gick inte upp då. Så duschade och var klar med frukosten till kvar i tolv nått sånt. Så sedan nån gång vet ej tid så körde jag igång med novellen. Var klar tidigt idag till två redan var jag klar. Så och jag glömde att sticka till apoteket och hämta mina tabletter idag. Jag brukar kolla in almanackan men inte idag, där stod det nämligen att jag skulle hämta dem. Men får ta det imonn då da. Så sedan till fyra så körde jag stretchen och sedan drog jag igång med middagen. Idag tog jag kycklingen med pepparsås och pasta. Jag köpte en påse med pasta sånna nystan men den räckte bara till två middagar. Men det var dock gött mos idag med det. Så sedan så läste jag lite ur Koontz skuggeld har hållt på med den ett tag nu. Så sedan var det dags för lunch och efter detta så satte jag mig igen och läste tänkte jag skulle göra slut på den. Men det hann jag inte så jag har nog ett kapitel kvar eller nått sånt. Skall kolla om jag inte kan få till det tills imonn. Så mera då? Ja det är det nya programmet jag pratade om för ett par dagar sen. Det är inte mycket mer än att man kan spara anteckningar och sidor från internet. Men inte i alla program anteckningar går inte men som jag sa går det i outlook att spara mail. Vilket kan vara bra att göra då och då, som lösenord till hemsidor, kvitton, konto uppgifter som brukar komma med mail. Man kan spara dem men bara i programmet inte nån annan stans, jo det kan jag. Jag kan spara dem i backup programmet som jag har på telia, men bara mailar en adress så sparas det. Men detta är lättare att sköta bara klicka spara så är det klart. Det var inte mer än det jag läste snabbt om sökningar men det var i anteckningarna man sparat. Men jag tror ändå jag kommer ha det kvar kan va bra att ha, jag har satt in det på att starta automatiskt vid uppstart. Då är det alltid igång, så slipper man köra igång det vare gång. Vet i fan om man har så stor nytta av det men tar inte så stor plats så. Japps sedan är det lite lotto idag med plus mina egna rader. TUMMARNA, tack!

TRÄNING: Japps imonn så skall jag köra igen på ny tyngd. Det är konstigt att det känns så mycket när jag bara höjer ett kilo. Ja det är ju inte allt som är ett kilo men. Kan hoppas att jag kan köra hela armpasset med kroppen rätt så skall jag köra upp vikten om två veckor om det går. Men jag tror att jag nästan har kommit upp till denna vikt men slarvar lite bara. Kör jag nu två veckor bra så skall jag höja. Men vi får se det kanske är för lite med två veckor, vi får se imonn hur det går. Skulle bara vilja få bort lite fett med, men jag får nog vara nöjd med att inte gå upp i vikt.

NOVELL: Jaha idag köre jag på tog kortare tid än innan men jag kom upp tidigare med. Fick väl inte till det nått vidare men det går att bygga på. Idag när jag läste Koontz så vet jag att jag har en jävla bit kvar att gå, innan jag kan skapa nått som nån vill trycka. Men jag stretar envist på en dag så. Fick ur mig tre sidor idag med och det satt gött med nya metallica i lurarna. Detta album är mer skriv musik på förra var inte alla skriv musik men bara en var lite slö på det nya. Nu är det uppehåll imonn och sedan blir det tvätt på fredag men till lördag så kör jag igen. Jo jag har kommit på lite till till de andra böckerna inatt så fick jag en ide när jag lyssade på nya metallica. Så långsamt kommer det ur mig, skall nog gå att få till dem med så småningom.

Jappa så skall jag nu kolla aftonbladet och sedan skall  jag inkassera mina miloner på lotto, tummar. Jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: