söndag 19 oktober 2008

Söndag 19/10-2008 20:01

DAG: Japp dags för natt igen, relativit halv kass natt, somna vakna, somna vakna, fram tills sju. Då jag drog på mig mina lurar hade dessa på en timme fram till åtta. Sen fick jag för mig att jag skulle sova men det sket sig. Så till nio så gick jag upp och fick i mig frukosten. Då hade jag även på mig lurarna och lyssnade på musik fram till nån gång. Jag kan inte exakt säga vad klockan var men jag gick på att måla. Vänta. Jag dammsög vid tio halv elva sedan lagade jag träningsmat efter det, sen gick jag på målningen. Det var så tidigt att jag nästan glömde av det, det blir så när jag vaknat tidigt. Fick ur mig en målning idag först, påskliljor som jag la upp. Men den blev väl så där, jag har problem men bakgrunden, det blir fel när jag gör det. Alternativet är att lägga bakgrund först men då blir det illa svårt att se var man skall måla. Efter som jag använder en blid att måla efter, den försvinner om jag har färg bakom. Skall kolla upp den nån dag så jag kan göra bättre sen. Men efter det så fick jag för mig att göra en till, tower-bridge i london. Den har samma problem med bakgrunden men rätt okey ändå. Skall pilla med det en dag så jag kan komma förbi det problemet. Det finns nog ett sätt som jag inte har kommit på ännu för att få det bra. Vi hoppas att jag kan komma på det med tiden. Nu ligger de iallafall uppe så ni kan se dem på målningar sidan. Men som sagt var inte så bra blev de, men okey för nu iallafall. Det är bakgrunden som spökar fan man skall göra hoppas jag få knorr på en dag. Men om jag kör lite varje dag så kommer jag nog på det tillslut. Så, så tog jag bort alla teckningar som var nakna idag med. Behöll övningsteckningarna dock. Har nämt det ett par gånger om konstiga signaler, japp. Så har inte haft nått att se på idag till maten idag, lite trist. Så skulle jag göra lite nya mappar på boxen men det ville den inte alls. Fel katalog eller nått sånt står det, skall kolla det idag efter bloggen. Tänkte ordnar upp det jag spelat in i olika kataloger. Typ för SF, Skräck, Fantasy eller nått sånt men det sket sig idag. Får rådgöra med insturktionsmaualen så skall det nog gå det med hoppas jag. Jävla skit att det inte gick att ladda över till usb, men men. Så mer då? Näe inte idag kommer igen imonn. Jo jag vann inte en spänn, hur vad det med tummarna då?

TRÄNING: Japps höll just på med att lägga ordning på bagen när klockan ringde för blogg. Så nu får vi se hur ryggen mår imonn då. Jag har känt idag med, men tror det är musklerna inte ryggraden. Har inte kunnat stretcha ut korsryggen på vad är det 6 månader. Kanske inte så konstigt att det då gör ont där? Vi får se vad sjukgynasten säger om det, kan hoppas att vi kommer fram till nått konsturktivt på fredag. Så jag kan köra som innan igen. Men jag har tänkt för att stretcha korsryggen så måste man väl böja den? Annars kan man väl inte stretcha den, japp vi får se till fredag vad han har att säga. Hoppas på bra besked.

NOVELL: Japp idag har jag funderat lite på de andra böckerna jag skall skriva men, mesta av tiden tog till att måla. Så vi får se om jag kör lite imonn innan träning. Iallafall lägga upp det lite skulle va bra. Vi får se hur dagen blir, ja det är väl natten som avgör det tillslut.

Jaha dagen är slut snart så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: