tisdag 14 oktober 2008

Tisdag 14/10-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, ja faktiskt kväll igår börjar vi med, när klockan ringde för att ta mina sömntabletter så hann jag glömma det på vägen till köket. Kom på det halv elva och då var jag en timme sen med dem. Så jag somnade inte alla bra igår, runt tre tiden så somnade jag. Tänkte sova lite längre idag men min granne hade igång sterion vid tolv tiden så då vaknade jag. Lite kass början på dagen, men jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan vid ett tiden så kom jag igång med novellen, var klar till halv tre. Så då fick jag i mig en mjukis och väntade på att klockan skulle slå fyra för middagen. Jag tinade ett par kareer idag och tog mos till det gött mos blev det. Så glömde kolla det jag spelade in igår men gjorde det efter maten vid lunchen. Jo igår när ajg skulle lägga upp så ville det inte alls, det var modemet som kopplat ur. Men när jag startade om det så gick det bra, så jag blev sen som fan igår. Det var nog därför jag missade tabeletten tror jag. Så mer da? Näe inte idag kortis idag med.

TRÄNING: Japp kände som jag sa av axlarna igår, men nu kör jag dem sist med. Så det är inte så konstigt att det känns när jag kör dem. Ja det gjorde det innan med även att jag körde dem först. Det känns mest till intervallen när jag kör rodden, igår var det illa jävla tungt att köra rodden. Men än det brukar, men så körde jag axlarna sist med så det var nog därför. Japp hoppas på lite mer styrka med tiden så jag kanske kan gå upp även på benen. Men det skall gå rätt lätt att köra dem om jag skall öka upp. Men det är tid kvar så hoppas på mer styrka med tiden.

NOVELL: Illa sen start idag men jag kom igång rätt snabbt ändå. Så blev jag klar med storyn idag med, fick göra ett litet kort slut på den. Skall nog lägga till lite till just på slutet men har inte det helt klart ännu. Jag lägger på när jag skriver det, som jag sa så är det rätt jobbigt att hålla reda på flera tusen man. Men lite mer skall jag nog skriva om det ändå, men det blir till lördag. Ja jag vet att jag sa att jag skulle skriva till fredag med men jag glömde tvätten på fredag. Så det blir bara lördag denna vecka jag kan skriva. Imonn är det lille kompisen sedan träning, tvätt. Inte så lyckat att bara skriva en dag innan uppehåll men jag blir klar med storyn när jag blir det så. Och så får det bli, men det är bättre att ha ett par dar samman så man kan komma igång lite mer. Men det går nog det med hoppas jag.

Jaha imonn så smäller det till på lotto, tror ni inte det. Japp så håll tummnarna så jädrar. Jag säger som jag brukar säga HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: