torsdag 16 oktober 2008

Torsdag 16/10-2008 21:41

DAG: Japp kom upp idag till elva tiden, efter rätt kass natt på det hela taget. Kom upp och fick i mig frukosten och sedan efter en lite stund så var det dags för lunchen. Detta inträffade klockan ett som vanligt, ja iallafall den senaste tiden, innan så åt jag kvart i två. Jag har klockan inställd på kvart i två ännu men äter redan klockan ett. Det är inte så bra att ha mat i magen när man skall köra på gymmet, därför är det bättre att köra ett. Så jag gjorde inte ett dugg idag fram till fyra, jo det gjorde jag visst det. Kommer här nedan på novell, spana. Nu kan jag säga att jag surfade på internet och hittade lite till. Så sedan var det dags för träningen idag. Kom hem stretchade och fick i mig lite middag, sista gången med den middagen på ett tag. Skall köpa imonn nytt får se vad det blir. Så spanade på mythbusters idag men var sen idag så jag hann inte se så mycket. Jaha mer? Jo imonn är det tvätt som gäller. Så skall jag som sagt ut och handla lite, ja rätt mycket faktiskt blev det. Får ta ut en 500 ing så jag kan petala petala petala. Japp har lite stålar kvar men jag skall köra lotto, som jag vinner på nästan varje vecka eller hur? Så jag kommer nog få det att gå ihop denna månad med. Mer? Näe inte idag kortis idag inte hänt så mycket.

TRÄNING: Japp skulle köra lite snabbare idag, japp. Var jävligt sen idag när jag kollade på klockan, jag vet inte vad det var men när jag skulle köra igång med magen så var klockan redan halv sju, jävligt sen. Så när jag skulle köra magen så gjorde det ont i ryggen så jag la ner magen idag. Har inte haft ont i ryggen på ett jävla tag men efter jag var hos mr skannen så har det gjort ont ett par gånger. Och idag så gjorde det ont när jag gjorde magen så jag la ner det idag. Skall upp imonn och ringa till sjukgymnasten för tid en dag. Jag gör exakt som jag gjorde innan men nu gör det ont. Förhoppningsvis så kan jag med hans hjälp ta reda på vad det är jag gör för att det skall göra ont. Jag har mina misstankar men vi får se vad han säger. Men jag böjer inte korsryggen alls, så varför det gör ont nu? Vi får se vad han säger. Och vi får se när jag får tid med kanske tar sin lilla tid det med. Fan jag som trodde det var bra nu inga mer problem, japp. Upp till ottan och ringa... :(

NOVELL: Ja från här ovan kommer nu: Kom på det just nu, jag sufade på internet och sökte efter psykisk smärta. Hittade väl inte så mycket att använda men lite fick jag ur det. Det la jag till på pappret om de samlade smärtornas bok, den håller på att ta form. Jag la till en dam med idag, ja en tant då da. Kollade lite runt på nätet om smärta och hittade en tant. För smärta är samma för kvinnor och män men inte på ett område. Mensvärk det har jag aldirg haft men det har kvinnor så då kom den röda tanten med i smärtornas män. Skall skriva dit henne som enda kvinna annars är all smärta män. Det är väl logist eller? Ja skall inte köra imonn för då är det tvätt men sen till lördag så skall jag gå igång igen. Får se om jag inte kör lite på andra böckerna lite imonn mellan tvätten. Planen är att lägga till boken om smärta och en till text bok när jag skickar in det nån gång till slutet av nästa år. Jag har börjat med smärtan men inte med text boken. Skall nog kolla lite på det imonn, tanken är att jag kanske kan köra dessa två innan träningen. Det är lite lättare skrivning i dem så det skulle passa bra att lägga in en två timmar med dessa innan jag drar. Men vi får se hur det blir imonn, går jag upp till åtta så skiter det sig nog ändå men vi får se.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: