tisdag 28 oktober 2008

Tisdag 28/10-2008 20:01

DAG: Jaha dags igen, sov så där inatt, efter jag la mig så låg jag en två tre timmar innan jag tog på mig lurarna. Jag var rejält trött men kunde inte somna, men efter musik i två timmar så somnade jag tillslut. Så jag kom till sans vid elva men låg kvar och somnade ingen till tolv innan jag gick upp. Tänkte att jag inte har så bråttom upp idag ändå så jag låg kvar. Frukost på det sedan efter ett tag så drog jag till ica. Första rundan blev billig för lilla mig 500:- spänn blev det bara. Andra rundan gick på 850:- spänn tror nog att detta skall räcka över till nästa månad med. Så kan jag spara lite till nästa månad. Så var det med det. Jag tog ut en lotto för onsdag för 40:- men betalade inte mer än 20:- tummarna. :) Japps sedan så lagade jag mat, näe jag stretchade även vid fyra tiden innan maten. Tog idag burgare med pommes, skulle ha tagit kyckling men ångrade mig. Skall köra kyckling imonn istället. Så mer da? Jo jag fick nya dosan från nordea igår glömde det igår, tog bara ett år innan jag fick den. Så får se om jag tar ett extra kort på den eller om jag bara tar ett id på kort till mitt går snart ut. Lite omständig tycker jag nog, när jag har sladden i kan jag bara använda kortet kan inte köpa på den. Då måste jag dra ur sladden, så vet i fan om jag skall ta ett kort till. Ja jag menar ett kort med id på inte ett köpkort, för om jag tar köpkort så kan jag inte använda det med sladden i. Måste ta ur det och då måste man först slå koden på dosan sedan slå in koden i datan. Känns lite omständigt det, men de kanske tar bort säkerkort på sin hemsida då måste jag ta det ändå. Just nu tar jag internet kortet det går att köpa på men bara när jag laddar det. Efter det går det inte att köpa för alls, så om nån snappar upp det så går det inte att kopiera och göra kort av för det fungarar bara om jag laddar det. Smart tycker jag, sen skall jag lägga till att det nya systemet men kort på dosa, ja köpkort, inte finns nån stans jag har kollat ingen butik har det som jag kollat iallafall. Det tar nog ett par år innan alla har det ändå så. Jo över till något helt annat som montypyton sa. Jag fick nya metallica idag på posten det tog sex dar att få hem det men det var fakt fritt så jag betalade 149:- och inget för fakten alls. Det finns på www.cdwow.se allt är faktfritt men tar lite tid att få hem. Jag tog detta för att de tar paynova som jag får när jag svarar på frågor på nätet. Så ni kan kolla upp detta ett  bra alternativ när det är faktfritt. Själva albumet var bland det kassaste jag varit med om. Det var ihoplimmat vet inte om alla är det men det stank som fan. Jag laddade över det till datron och laddade sedan in det i mp3:n så bra skriv musik på den plattan. Death Meagnetic heter den, grym skriv musik det.

TÄNING: Känns lite idag men inte alls så mycket. Jag var jävligt trött igår när jag skulle köra intervallen, hoppas på bättre ork till torsdag.  Det är rätt tungt att byta vikt, ja jag vet jag är en gammal gubbe med.

NOVELL: Jaha imonn så skall jag äntligen köra igen, kan bara hoppas att jag får sova inatt. Skall  se om jag kan köra lite på de andra böckerna idag efter jag bloggat och kollat mailen. Trodde jag skulle hinna det idag innan jag åt men gick upp tolv och sedan fanns det inte tid till det. Jag var hemma till tre tiden idag efter matköpen så det sket sig.

Jaha imonn blir det ny musik och mera hemskheter hoppas jag när jag skrier. Tills imonn säger jag Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: