måndag 27 oktober 2008

Måndag 27/10-2008 21:41

DAG: Jaha natt igen och som omväxling så var natten bra, vilket innebär ett par tre vak bara. Kom till sans idag vid elva tiden och fick i mig frukosten, kan meddela att jag glömde smörja händerna idag. Inte en tanke på det idag när jag vaknade. Så sedan så fick jag även i mig lunchen vid ett tiden. Var uppe på internet ett tag idag innan jag stack till träningen. Hittade ett nytt program idag som jag laddade ner, här kommer länk. http://www.evernote.com/ Jag laddade ner programmet idag man kan lägga anteckningar med det. Och limma och sedan söka på det på nått sätt, jag har inte hunnit kolla upp hur det fungerar idag riktigt. Men man kan spara limmade grejor i det om man markerar text och sedan lägger in i programmet så har man det säkert. Sen går det att söka på nått sätt med men har inte hunnit kolla upp det ännu. Man får ett gratis utrymme på 40MB och man får även en databas i datorn för att hålla reda på det med. Men man synkar det med hemsidan på nått sätt, som jag sa har jag inte hunnit kolla på det riktigt. Jag återkommer när jag spanat in det igen. Men man kan lägga till via outlook det vill säga mail på nått sätt. Men jag tog det för att man kan lägga noteringar med det för att komma ihåg tänkte jag. Men som jag sa kommer jag igen med mer om det när jag vet mer. Men det är gratis att ladda hem. Så vid fyra så drog jag iväg till täningen. Kom hem sent idag stretchade och fick i mig middagen, spanade på mythbusters en lite stund. Mer? Näe matinköp imonn skall även falla  för ett erbjudande om lotto som jag fick via nya spelkortet idag. Man får halva priset på liten lotto så det kostar bara 20 bagare. Skall lägga in det imonn innan matinköpen. Så kan man vinna en biljett till slager (stavas nog inte så men ni fattar nog ändå) dyngan med, det vill jag inte vinna hoppas jag slipper. Men håller ni tummarn så vet jag att jag slipper det med.

TRÄNING: Japp idag körde jag igång nya träningen, jag höjde också ett par övningar idag. Det tog en jävla tid idag fan vad sen jag var idag, och trött. Jag höjde på benböjen körde sedan bensparken på samma vikt sedan höjde jag på utfallet. När jag körde första settet på båda benen så fick jag böja mig fram för att pusta ut. Hade rätt rejäl syrebrist ändå var det bara ett kilo högre jag tog. Det tog som jag sa en jälva tid idag och jag var så pass trött att jag inte orkade köra nya intervallen. Jag körde 13 min på cardion skulle kört 23 sedan körde jag cykeln men efter första tunga så la jag ner. Jag orkade fanimej inte med det idag. Vad var det jag sa börjar bli gammal. Så nu skall jag höja på ett par grjor till torsdag så vi får se hur det går. Men jag körde axlarna på rätt sätt med det tar på krafterna med. Men sen som fan var jag ändå, vi får se om jag får flytta bloggen på måndagar och torsdagar. Det blir segt med tid när det tar sån tid på gymmet. Men vi får se kör som jag brukar på torsdag så får vi se. Men allt jag gjorde på gymmet förrutom intervallen gick bra, men långsmat. Det är alltid nått.

NOVELL: Japp inga snelleblixtar idag på nått alls var inställd på träning idag. Får se imonn skall jag nog kunna få till lite tid. Men det tar tid att handla med så jag vet inte. Får gå två rundor imonn till ica, men hinner jag så skall jag kolla på böckerna.

Jaha dagen är till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: