tisdag 7 oktober 2008

Tisdag 7/10-2008 20:01

DAG: Började rätt bra idag sov så där inatt och vaknade till elva men låg kvar till tolv idag med. Så upp och sedan frukosten på det, började med novellen till ett tiden nått sånt. Var klar med detta till halv tre, ja faktiskt lite tidigare än det, tjogo över två. Så sedan mjukis och väntan på att klockan skulle slå fyra då det var dags för stretchen och sedan middag. Tog kareer idag med pommes sista i pösen med pommes idag. Så fanns inget alls att se på teven idag, och jag hade inget inspelat alls att spana på. Morsan slog en signal vid sex tiden sedan körde jag på med lunch. Har inte hänt nått idag tror jag nog att det var. Nä nog för idag kortis idag.

TRÄNING: Ja har lite träningsvärk idag men kanppt så det känns. Gick bra igår trotts att jag vaknade tidigt. Skall se nu har nu tränat i fem veckor tror jag att det är, så lite till fram till åtta är det. Men jag tror nog att jag skall hålla samma tyngd på benen och på axlarna när jag byter nästa gång. Men jag kunde köra två set fulla igår på vänster ben så det var bättre än förra gången. Så vem vet jag kanske kan gå upp ändå, vi får se hur det går. Och vikten är samma som förra månaden så det är rätt bra ändå, men tanke på att jag höjt upp maten en bit. Trodde nog att jag skulle gå upp rätt bra ändå, men som sagt inte nått ner alls. Skall jag vara ärlig så tror jag inte att jag nån gång gått ner men än ett eller två kilo sedan jag började träna. Jag startade på 88 väger idag 94 det är inte så farligt 6 kilo upp men jag skall inte gå upp utan ner. Frågan är varför inte fett förbränningen har gått igång. Vad gör jag för fel? Japp får se hur det går nu, om jag inte går upp så är det okey för nu iallafall.

NOVELL: Japp kom igång sent idag men dock kom jag igång. Fick ur mig en fem sex sidor idag med så jag är rätt nöjd ändå. Slutade till halv tre, ja jag slutade faktiskt tjugo över två idag. Hade slutat ett stycke så jag hade inte lust att gå på ett nytt som jag skulle sluta mitt i så jag la av. Men det ser rätt bra ut ändå, sedan kommer bara problemet att det även är bra när jag skrivit ner det. Det är där det brukar bli fel, det är bra i huvudet men sen när det kommer ner på papper så är det inte länger bra. Jo jag sa igår att jag inte skall till min lilla kompis imonn blir en annan dag, han ringde hade inte tid imonn. Så imonn skall jag köra på igen, men jag är tveksam att jag hinner med det till denna vecka. Det har en tendens att blir längre än jag först hade tänkt. Japp vi får se imonn.

Jaha dags för att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: