fredag 10 oktober 2008

Fredag 10/10-2008 20:01

DAG: Jaha vi kan börja med igår som var rätt bra, ja jag menar själva insomningen. Det har blivit lite bättre med att soman in nu, jag tog bort musiken på kvällen och så somnade jag lite bättre. Men själva sömnen blir inte bättre ändå, då menar jag sömnen på natten. Jag vaknar och somnar av och an, ändå skall dessa milda tabletterna hålla mig sövd under natten med. Men det fungerar så där med det. Så natten då, ja rätt bra ändå trotts allt, vaknade till halv elva och låg kvar tills elva innan jag gick upp. Frukosten på det sedan körde jag igång med novellen. Var klar med den samma till halv tre, ja lite innan faktiskt. Så efter det så drog jag till soporna med soporna, finulit va. Så sedan gick jag igång med stretchen tidigt idag och även så middagen. Jag tog soppa idag så jag gör slut på den med, skall få skinkstek imonn hos morsan. Hon slog en signal vid tolv tiden och hörde efter vad jag ville ha, soppa eller stek. Då tog jag stek och soppa hemma istället så får jag kött imonn. Skall dra när jag kommer upp ur sängen imonn, så det blir rätt lugnt på morgonen. Jo sedan har jag pillat lite med telia lagring idag, man kan spara mail på deras server om man vidarbefodrar mailen man vill spara. Men hur man får dem i rätt mapp vet jag ej, jag maila om det idag får nog svar tills imonn hoppas jag. Det är en säkerhet som jag gillar med det, förra gången datorn sabbade så hann jag bara spara ett par mail, jag skrev ut dem då. Men nu kan man spara dem på en server när man vill. Det är koder och köp som skall sparas, det är smart om jag får uttala mig. Och det får jag för det är min blogg ändåså. Mer da? Näe idag var det nog för idag.

TRÄNING: Jaha inget idag men igår gick rätt bra ändå, så kom jag på min dåliga hållning så det var en bra dag ändå igår. Så nu är det lugnt tills måndag, jo jag missar stretchen imonn för då är jag hos morsan. Skulle nog testa lite högre fart ändå men tror då att jag inte orkar lyfta som jag skall, men vi får se.

NOVELL: Japps idag kom jag igång lite tidigare än igår, runt halv ett idag så gick jag igång. Fick ur mig ett par sex sidor idag och fick stoppa mitt i ett stycke. Inte riktigt bra men slutet är nog ett långt stycke men en lite epilog på slutet. Han, ja den ensamma krigaren fick hjälp av djur idag. Nu anfaller de med allt de har, ordern från Cladius var tydlig segra eller dö. Cladius hörde om detta land från germanerna och de sa att det var ointagligt. Ännu mer orsak att det skulle intas. 100 bågskyttar dukade under för ormar, deras pilar sjönk ner i marken och blev till ormar som anföll dem underifrån. Och åldermannen, veteranens knä värker så ialla att han knappt kan stå. Och en av de som leder kohoten den II stupade av ett skott från krigaren. Hans kropp slogs sönder när den slog i marken, krossades likt ett vinkrus. Japp och mer djur tränger fram ur skogen mot dem, men som sagt det är 5000 man att göra av med. Så får se hur jag får till det, ännu har bara 960 nä plus 100 bågskyttar så 1060 man stupat. Men han DUX (ja generalen kallades så på den tiden)  har satt in alla i ett anfall. Att ge upp är inte ett alternativ, har har satt in III IIII V IV sedan kan jag inte romerska siffror mer. Men etttan och tvåan dessa är de bästa formationerna gått åt så det är 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 kvar 3840 man sätts in i sista ansträngning. Tackvare den stränga disiplinen de hade på den tiden så går de till anfall trotts att det är trolldom med i spelet. DUX hade tänkt betala ut lön i förskott men krigaren kom innan detta hände. Det som blir kvar kommer bara vara kökspersonal och annan icke stridande som över lever det. Och sedan har vi kökspojken som gick åt i början vad händer med honom? Ja det får ni läsa en dag när den kommer ut, precis som det kommer hända! :)

Japp blev långt idag ändå, näe jag säger som jag brukar säga vid denna tid HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: