torsdag 9 oktober 2008

Torsdag 9/10-2008 21:41

DAG: Japp idag slog jag upp mina blå redan vid nio tiden men tänkte för mig själv att näe inte nu inte. Så jag låg kvar och lyckades på nått sätt att somna om igen, kom därefter till sans ett par gånger men tillslut till halv tolv då jag stod upp. Frukosten på det sedan var det inte så lång tid innan lunchen skulle serveras vid ett. Så var det med det, sen så lyssnade jag på musik fram tills det var lunch. Japp nu skulle jag nog sagt det innan jag sa att det var lunch men orkar inte ända det idag. Det var alltså inte sen jag lyssande på musik utan innan jag åt lunch. Blir så ibland bara. Så sedan var det dags att vänta på att klockan skulle slå fyra så jag kunde dra igång med träningen. Och döm av min förvåning så blev klockan sen fyra, skumt. Då drog jag till träningen, efter den samma så kom jag hem och stretchade och fick i mig middag idag med. Så mer på det da? Händer inte så mycket nu för tiden det var mer action förr i tiden. Då på den tiden så var en meter inte men än en ja femtio centimeter, jo så var det. Men nu för tiden så är det typ en meter, det var bättre förr alltså. Näe jag kommer inte på nått mer idag att säga, ja eller skriva. Nä nog för idag.

TRÄNING: Japp bytte idag ordning på allt, det kändes när jag körde baksidan arm. De var förbannat trögt det idag, innan körde jag rep efter jag kört ena armen i taget. Då gick det bra men nu när jag körde rep innan så var jag jävligt trött i armarna. Ja ja det blir nog bra med det med nån gång. Är lika sen idag igen, var klar till tjugo över sju idag med. Så när jag skall äta så har jag bara trettio minuter på mig innan jag skall inta tabletterna, ja sömn tabeltterna alltså. Det blir trångt med tid men skall väl kunna öka på takten lite till om ett tag hoppas jag. Men jag kör en utmattning av baksidan arm i första övningen det är nog inte så bra att köra först det, och sedan efter det köra en övning till. Men men det ordnar nog sig ändå nån gång. Kom på idag att min hållning inte var den bästa skall tänka på det nästa vecka. Så blir det nog bättre.

NOVELL: Jaha dags för novell imonn då, har inte tänkt ut hur 5000 man skall gå åt, jo lite har jag tänkt på det. Men femtusen är rätt många det, tror jag skall köra i allmäna ordalag hur det går för dem. Jag har tänkt ut en lite arme till den ensamma krigaren, för han kan inte ta alla 5000 det skulle gå men tror det blir lite bättre om han har lite hjälp. Så får vi se tror inte att jag blir klar imonn det är nog inte troligt det. Jo jag kom på en till igår jag läste lite ut mina mail meningar ett litet stycke som jag gillade. Så jag la på en till till novell listan den heter upphör, kan bli bra. Så är det som vanligt bara jag som skall skriva ner det, och det är där det går från bra till kasst. Skumt det. Japp nån gång lär jag min nog hoppas jag.

Jo jag nämde nog det en annan dag att jag inte har nån som läser på myspace sidan längre, förut hade jag en eller två. Men de gav upp, inte så konstigt för mig att förstå det. Jaha dag att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: