söndag 5 oktober 2008

Söndag 5/10-2008 20:01

DAG: Japp rätt bra natt inatt, vaknade ett par gånger men tillslut så gick jag upp till tolv. Jag låg rätt länge i sängen innan jag kom upp idag, efter som det är min slöedag idag. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik ett tag. För att sedan gå över till målning fram till halv tre, jag fick ur mig ett verk idag. Ni kan kolla på hemsidan jag har lagt upp den, en wren jag på engelska är det det men på svenska är det en gärdsmyg kollade upp det idag på internet. Knappast nått mästerverk men rätt okey ändå, jag använde lager idag till bakgrunden idag blev rätt bra ändå. Spana vet jag. Ligger på målningar och sist i raden med svart bakgrund. Så mer då? Jo jag fick i mig mjukis och sedan väntade jag på middagen. Tänkte ta en kina idag men ändrade mig bättre att spara dessa pengar ett tag. Så kollade på en film när jag åt, ja vad hette den nu då. Ja det var varulvar och vampyrer som slogs, minns inte vad den heter just nu, underworld nått sånt var det nog. Så skulle jag idag kolla nummer till hudläkaren om jag skall dit men det nummret jag har är borta. Så fan vet om jag får tag i honom, men jag kollade upp kan gå till hagakliniken om de nu tar emot vill säga. De har en hudläkare där om jag inte kan få tag i honom. Behöver grejor snart så det måste ringas nu när det är en månads vänta innan man komma dit. Ja det brukar va så med hudläkare iallafall tar en jävla tid att få tid. Jag skall ringa på onsdag då jag skall till min lille kompis, men de brukar ha tid mellan 8:00 och 9:00 för hud om man har tur. Så vi får se hur det går, om det inte kostar det med ryggen då har jag inte råd. Skall ha med mig lapp med det jag har på recept så kan hon skriva ut åt mig annars. Jag får se hur jag gör men det måste fixas idag då isåfall. Mer? Jo jag fick inte mail om mitt lotto så jag ser det idag, millijoner millijoner eller hur? Japps, nä nog för idag tack för idag ses imonn.

TRÄNING: Ja kör imonn lite tidigt uppgång för mig men det skall nog gå det med. Så skall jag till ica efter läkaren imonn, sen blir det att ladda upp för träningen. Kan bara hoppas att sömnen finns med tills imonn. Vi får hålla tummarna eller hur. Men det gick rätt bra förra veckan, ökade på bensparken ett set så lite till imonn hoppas jag på. Men den som lever får se, och ni får veta imonn.

NOVELL: Ja intet idag på detta stycke, men till tisdag så kör jag om allt vill sig väl. Så skall jag väl kunna komma igång med nya novellen denna vecka då om det går som jag vill. Men nu går onsdagen bort och lördag hade jag tänkt att dra till morsan så lite tid att skriva blir det. Kanske går det över till nästa vecka iallafall. Det får vi se.

Jaha dags att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: