tisdag 21 oktober 2008

Tisdag 21/10-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, ja eller kväll igår till och med. Natten blev kass men inte som det brukar bli, jag somnade inte i går kväll alls. Så till ett tiden så tog jag på mig lurarna och låg till tre fyra innan det åkte av. Detta är bra på ett sätt för när jag somnar på kvällen så blir avbrottet i sömen mitt i natten nu blev det innan jag somnade. Vilket ger mer sammanhängande sömn på natten. Dock var jag rejält seg när jag vaknade för att jag förlorar sömn. Så jag gick upp till kvart i tolv och jag smörjde inte händerna. Sedan la jag mig i tjugo minuter innan jag gick upp och gjorde frukosten. Och med den påföljden att jag inte kom igång med skrivandet förrän till två halv tre tiden. Men jag måste sova när jag kan sova annars får jag inte sova alls. Så jag var klar med det, skriva, till kvart i tre, så lite sen på mjukisen idag. Efter detta så drog jag in till ica och handlade lite, tog ut mina sista 200 på bakomaten och tog mig hem. Jo jag tog ut två dubbeltriss med och jag vann på den ena, 50 bagare. Så jag skall ut imonn och fixa en ny så hoppas jag på mer på den. Hur var det tummarna eller hur! Så jag betalade med en rulle med enkronor och fem guldpengar. Så mer då? En rätt bra dag trotts att det gick dåligt innan jag somnade. Så hoppas vi på storvinsten tills imonn eller hur?

TRÄNING: Jaha bara stretch idag lätt att göra. Jag skall öka på allt utom ben baksidan arm och axel. Så skall ta med mig papperna till torsdag. Mer? Näe inte idag.

NOVELL: Japp fick ur mig tre sidor idag ändå trotts att kvällen inte gick som den skulle. Men jag var sen idag brukar vara klar till mjukisen men idag tog det över det. Mer kommer imonn om jag bara får sova någorlunda.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: