fredag 24 oktober 2008

Torsdag 23/10-2008 21:41

DAG: Japp natt igen, tog min tablett igår som jag brukar men inte fan tog dem inte. Detta händer då och då och jag har ingen aning om varför den inte tar alls. Det är ändå en stark tablett med ju som har bra kraft, men då och då tar den inte alls. Jag låg till tre fyra innan jag somnade inatt, sedan vaknade jag kvart över ett. Men då var jag rätt utvilad så det var okey, jag kom upp och fick i mig frukosten. Nästa rätt på detta så var det dags för lunchen på det men den gick ner den med. Så sedan var det dags att dra till ica och handla lite. Sedan hem igen och packa upp det samma. Ja sedan var det tid att dra till gymmet vid fyra. Kom hem sent som fan idag och gjorde stretch och middag. Hade samma mat som i måndags men med ris, det var förbannat gott idag. Fy fan för pasta, det var pastan som gjrode det så jävla illa äckligt i måndags. Idag smakade det förbannat gott, jag kommer köra detta ett tag fram över. Så mer? Ja imonn är det sjukgymnasten och seda apoteket och sen hem. En rätt bra dag ändå idag, trotts kass natt. Jo skall lägga till en site jag lägger upp bloggen på kommer här: http://henrikporali.spaces.live.com/ glömde det igår.

TRÄNING: Jaha körde på idag och fyllde i korten med för nästa vecka med. Det gick bra idag men tog en förbannad tid. Jag var inte klar förrän 19:39 brukar var klar till 19:10-20 nått sånt men idag. Men jag jagade runt för att skriva upp tider med så konstigt var det väl inte att det tog tid. Jag höjer allt utom benspark, axlar alla övningar, och nått mer var det minns inte det just nu men nått mer var det. Så nu är jag klar för nästa vecka.

NOVELL: Jaha inget på detta idag inte heller imonn då jag skall till sjukgymnasten. Men jag skall köra de andra böckerna jag skall skriva imonn när jag kommer hem. Ja lägga upp lite av dem iallafall, så går inte hela dan åt skogen.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D (Kan lägga till idag att det inte gick att lägga upp på blogger så den kom upp idag 24/10-2008)

Inga kommentarer: