måndag 20 oktober 2008

Måndag 20/10-2008 21:44

DAG: Huu idag är jag sen, kollade ett meddelande från windows defender om supportsoft. Hade ingen aning vad det var men det var från telia så det var lugnt. Japp dag eller natt, kan inte minnas att jag vaknade nån gång i natt. Men när jag vaknade upp imorse vid tio tiden så fick jag för mig att jag skulle gå upp och duscha och sedan smörja mina händer. Det var fan inget bra beslut det. Jag gjorde så och sedan när det hade torkat så somnade jag igen, jag var trött som fan idag. Så och så vaknade jag om och om ingen och varje gång jag såg så var klockan mer. Detta är väl inte så underligt men, tillslut så kom jag upp kvart i tolv. Sen som fan brukar äta lucnh till ett men idag så sket det sig. Det hade varit bättre att ligga kvar och sova inte gå upp. Så dagen började kasst som fan. Men jag fick i mig lunchen till halv två och det gick mer ändå. Men jag tror att jag har sovit dåligt så pass länge att även om jag sover hela natten så är jag trött ändå. Japp drog till träningen vid fyra som vanligt, och sedan hem stretch middag på det. Kan säga att middagen var jävligt äcklig idag, nja men pastan smakade skit. Det var gott med köttet och grönsakerna men fy fan för pastan. Skall köar ris till torsdag hoppas det går bra. Blä vad illa det smakade med pasta, eller om det var grädden som var orsaken att det smakade kasst. Men det smakade jälvigt illa, så jag åt upp köttet och grönsakerna så slängde jag pastan. Jag åt pasta ett jälva tag innan jag bytte till ris, trodde nog det var över med det. Så var nog inte fallet, jag har ätit pasta till kött ett par gånger och tyckt det var gott. Kan vara pasta och grädde som gör att det smakar illa. Det var förbannat äckligt. Så mer? Nä kass dag idag hoppas på bättre imonn. Japp och vad mer? Jo sömn inatt tack.

TRÄNING: Japp körde på idag trotts att jag var skit trött imorse. Tror det är för många dar kass sömn nu. Japp hoppas på bättring på den fronten snart. Ja hoppas kan man. Körde på idag och axlarna går inte höja, nu när jag bytt ut ordningen så tar det nästan stopp. Jag kör det jag körde först sist, då finns knappt kraft kvar till axlarna. Så jag har kommit fram till sista veckan innan höjning och jag kan inte höja axlar eller ben. Skall köra dessa en två eller tre veckor till innan jag höjer dem. Så skall jag se på det andra kan jag nog höja iallafall. Glömde pennan idag så jag kunde inte höja upp på papper idag. Får ha med mig båda lapparna till torsdag så skall jag höja upp på dem då. Så går jag igång men höjt nästa vecka men inte på axlar och ben då. Kan säga att intervallen idag gick kanppt runt fan vad seg jag var. Bättre sömn kan ni hålla tummarna för det tack....

NOVELL: Jaha dags imonn för att köra vidare på novellen, sen så kör jag onsdag och lördag med. Fredan blir det sjukgynansten mitt i ottan så jag tror inte den dan blir nått av. Men skall försöka köra lite på de andra böckerna då, om det vill sig. Troligen sover jag inte en blund så fan vet om det inte skier sig, den som lever får se.

Japp kasse dagen till ända hoppas på bättre imonn. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: