lördag 25 oktober 2008

Lördag 25/10-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, ja eller till och med kväll igår. Morsan ringde just som jag skulle ta sömntabletterna så jag glömde ta dem. Kunde inte sova alls men när jag tänkte tillbaks så trodde jag att jag hade tagit dem. Så jag vågade inte ta mer, men till sex på morgonen så kom jag på att jag inte tagit dem alls. Tog dom då men sov till sju tiden men bara i korta stötar. Vaknade till tolv och duschade till mig och fick i mig ett par tabletter nacken värkte som fan. Sedan la jag mig och täkte att jag skulla vila lite innan jag gick upp. Men farsan ringde så det sket sig helt och jag åt frukosten till ett sedan till två så skulle köra på novellen men jag sket i det idag. Så till fyra så sket jag i stretchen med har ont i nacken så jag tänkte fan. Så har idag hyrt en film på comhem skall spela in den idag och se den imonn. Dimman heter den tror den baseras på Kings novell, ja det heter mist på engelska. Så kass dag som fan hela skiten gick åt helvete idag, men jag kommer igen en annan dag.

TRÄNING: Jaha inte mycket att säga idag sket i stretchen har ont i nacken så får ta ett par tabletter ikväll så hoppas jag att det släppt tills imonn.

NOVELL: Ja intet idag nu kommer jag inte köra igen förrän till onsdag. Måndag träning sedan tisdag så är det matinköp så kasst som fan att jag inte kunde skriva idag.

Snart är kassedan slut hoppas bara jag kan sova inatt så får vi se om det blir en målning tills imonn igen. Säger Tjingeling! :( :( :(

Inga kommentarer: