lördag 1 november 2008

Lördag 1/11-2008 20:01

DAG: Jaha en ny månad framför oss, kan meddela att jag inte har lagt upp ny statistik idag men skall göra detta efter bloggen. Så kom till sans idag vid elva tiden, men kunde inte somna igår kväll. Så klockan var nog två tre innan jag tillslut somnade. Så jag var seg när jag vaknad, men kom upp och fick i mig frukosten. Sedan dröjde de ett tag innan jag körde igång med novellen, lite seg start idag som sagt. Men när det var klart så fick jag i mig en mjukis på det. Så vid fyra så drog jag igång med stetchen på det följde mat. Idag tog jag pommes med kotletter, smakade så där idag vet ej varför men så där. Skulle då idag kolla på inspelad teve men på nått sätt hade inspelingen ställt om sig eller om de ändrat tiden på programmen. Så jag missade lock room idag fick med simson istället men jag ställde om tiden till 21:00 och sedan andra till 22:00. Det stod på 20:00 och 21:00 innan om det har ändrat det eller om något hände när tiden byttes. Fan vet men jag såg på det förra veckan då var det som det skulle. Ja så har jag äntligen fattat hur man gör för att flytta video i boxen. Varje gång jag försökte så stod det fel målmapp. Men idag så fick jag det att fungera som det skulle. Det är rätt många nu så jag skulle lägga dem i mappar för att sortera dem. Skall göra det imonn, även har texten slutat rulla. Varför vet jag ej men jag kan inte se vad det är som är inspelat på dem om inte texten rullar. Men jag skall döpa om dem imonn så har jag lite att pilla med. Så får jag rent i hårddisken med har lite mycket där nu. Men får se om tiden räcker till imonn till detta med. Hoppas på ny målning med men fan vet vad jag skall göra, har inte valt bild ännu iallafall. Jaha så är det som vanligt på onsdag och lördag att ni skall hålla tummarna för lilla mig så jag kan kamma hem milonerna. Så måste ut imonn och köpa bröd och pepparsås, skall byta såsen från grädde till peppar hoppas det hjälper att det blir gott med träningsmaten, vi får hoppas. Jo jag fick inte tid till tvätten nästa gång, nån var före mig så jag kommer få tvätta till fyra näst nästa fredag. Men jag skall ha soppa så den tar en tio minuter att koka på, så får jag käka lunch men mellan varven. Det brukar var ledigt men inte idag, tror nån har glömt ta bort låset sedan förra gången. Skall ner i mitten av veckan och kolla kanske tiden blir ledig tills dess.

TRÄNING: Japps kände av det i magen idag, men jag körde extra mage i torsdags. Hade det igår med men glömde säga det. Jag la till bara 10 på boll så kändes det med en gång, ja i tre set då alltså. Så gör jag dem rätt med, långsamma rörelser, det tar rätt bra. Har varit lite kass på hållningen ett tag men skall ta igen det nu, och göra det rätt. Så blir det tidig träning på måndag så skall jag äta och stretcha innan jag går till vagnen. Skall hålla koll på tiden så jag hinner med allt i tid. Men det tar nu 3 timmar att köra nu när jag höjde sist och jag har fem på mig så tar det nog en 30-40 minuter att köra stretchen och en timme att äta. Det kommer bli precis det om jag inte räknar fel. Jag har satt klockan på elva så kommer jag upp tidigare än det så skall jag gå upp då för att spara lite tid. Men vi får se när jag kommer upp och främst hur jag somnar dagen innan.

NOVELL: Jaha idag körde jag på även om det tog lite tid att komma igång. Det blir så när jag sover dåligt på natten, men till ett tiden så drog jag igång. Var klar en tio över två och läste igenom det och arkiverade det med sedan var det dags för mjukis. Så nu om jag inte räknade fel har jag 22. Bestämde mig för en ny idag grisen, ja det handlar om en gris, ja en riktig gris. Dock inte en vanlig gris med dock en gris. Får köra story på den till tisdag hoppas jag om allt går som jag vill. Låter det som skräck? Men ni har hört uttrycket skirk som en gris.

Jaha dags att inkassera mina miloner på lottot som vanlingt det gör jag varje vecka men säger inget till er. För då skall ni ha med för att ni höll tummarna eller hur? Japps säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: