måndag 24 november 2008

Måndag 24/11-2008 21:41

DAG: Japp börjar med kväll igår, tog min tablett igår som jag skulle men inte fan tog den. Jag låg till tre innan jag kunde somna. Så när jag vaknade idag till halv tolv så tänkte jag ligger en stund till. För jag var reält seg, sen lite senare när jag tittade så var klockan halv ett. Så jag fick en dålig start på dagen idag, fick i mig frukosten och när klockan rinde för lunch så fick jag vänta för jag höll på att få i mig frukosten. Men fick i mig lunchen till kvart i två, och den gick ner med trotts att det var kort mellan den och frukosten. Så mer? Ja jag spelade på lotto idag glömde det igår, så är jag iallafall men. Jag vinner stort varje onsdag och lördag det vet ni väl. Så sedan blev klockan fyra och det var dags att dra till träningen. Så sedan hem och strtech och middag på det, kollade lite på discovery nått om vapen. Mer? Näe kort blogg idag har inte hänt nått som vanligt.

TRÄNING: Japp körde på idag med, detta trotts att jag hade en kass natt. Men den extra timmen jag sov i morse gjorde gott, så träningen gick bra. Jag var till och med en fem minuter snabbare idag, nu har jag kapat 10 min på måndags träningen. Dock glömde jag min lilla lapp idag i cykeln efter intervallen, fan också. Så jag fick skriva en ny idag som tur var kom jag ihåg vikterna jag hade. Jag gjorde två nya lappar en måndag och en torsdag, men nya intervallen med. Så det gick bra men jag har bestämt mig för att sänka en övning på axlarna. Jag har kört denna i 14 veckor men jag har inte blivit starkare, fan vet varför. Undrar om det är maten eller? Så jag skall gå ner på den till förra tyngden och köra nu fram till nästa gång jag höjer. Bensparken kör jag med hjälp ett tag till hoppas på en fem sex veckor sedan skall nog styrkan komma igen hoppas jag. Men det räknade jag med att köra med hjälp. Det ligger på 55 kilo nu det är tungt för ett ben i taget, plus att jag håller det i tre sekunder med innan jag släpper ner. Knappt nån på gymmet idag har varit tomt ett bra tag nu, men de hade en drive för ett tag sen så det var nog det som gjorde det. De kommer hårt en vecka eller två sedan orkar de inte längre.

NOVELL: Jaha dag igen för novell imonn, får se hur det går. Om jag skall ta och göra ett uppehåll eller inte. Skall testa proppar idag med förhoppningvis så gör det att jag sover bättre. Ja vi får se imonn.

Jassa dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: