torsdag 6 november 2008

Torsdag 6/11-2008 21:41

DAG: Jaha natt då igen somnade nån gång vid ett två tiden. Sen sov jag rätt bra fram till tio tiden då jag vaknade upp. Ja jag vaknade på natten med. Segade mig lite och låg kvar idag ett tag fram till elva tiden nått sånt. Frukosten på det sedan vid tolv tiden så drog jag till ica och handlade det jag skulle handlat igår. När jag kom hem var det inte länge kvar till lunch. Sedan slöade jag fram till fyra lyssnade lite på musik av och till. Fyra drog jag till träningen, kom hem och stretchade och lagade maten. Den smakade bra idag inte som i måndags så där. Mer? Näe kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp körde på idag och det gick bra men jag har idag beslutet om att köra en vecka till innan jag höjer. Så hinner jag kolla så att benen går bra till nästa måndag. Sen skall jag höja men inte på allt, vissa får jag köra samma fram till nästa gång jag ökar. Lite jobbigt idag på armarna, konstigt det för jag har ju kört nu samma vikt i 10 veckor, skumt. Men jag kör snabbare på torsdagar, idag var jag klar till sju, brukar ligga på 10-20 över. Jag räknade idag på antal övningar men jag har 11 på torsdag och 12 på måndag så jag borde vara snabb på måndag med. Skall testa att höja tempot på måndag, så får vi se hur det går. Då ligger jag på 19:20-30 av någon anledning så går det illa sakata på måndagar. Men axlarna är tunga att köra och ben tar lång tid att hämta andan efter det går åt mycket syre när man kör ben. Men vi får se till måndag om jag kan snabba på lite och köra ben som innan, hoppas att det som hände var tillfälligt, då denna måndag.

NOVELL: Japp sa att jag skulle komma på lite till novellen idag, näe så blev icke fallet alls. Kom upp rätt tidigt och kände inte alls för att göra nått. Jo jag var uppe på Koontz hemsida mannen har chackat tope. Jag såg på bliderna och tänkte var fan är fel med dessa blider. Så var jag ute och kollade i en av hans böcker, skallig var han inte men hårfästet var väldigt lååångt bak. Nu har han full kalufs om det är tope eller inplantat vet jag ej. Jag kände inte igen honom på bliderna alls, så har han rakat av sig mustaschen med. Tänkte vem är det då som jag ser men det var han ändå i ny upplaga.

Så jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: