söndag 9 november 2008

Söndag 9/11-2008 20:02

DAG: Jaha inte natt idag, somnade så där och sov rätt bra tills klockan slog tio. Då kom jag upp och tog det rätt lugnt fram tills jag kom på att jag skall ju göra träningsmat idag med. Så jag gjorde det innan jag stack till morsan och farsan, så jag blev rätt sen idag dit. Men jag drog ut i regnvädret och kom fram tillslut fick kyckling i påse idag. Den smakade gott men var eländigt blek. Morsan lagad till den i en påse i ugnen, men det var väl så där det. Godare när man lagar den som man brukar utan påse då menar jag. Den var illa blek och som om den vore kokt inte lagad i ugn. Men det var gott jag fick två fileer och potatis på det jag blev väldigt mätt på det. Så jag fick ta igen mig på sängen ett tag innan jag drog där ifrån vid fyra tiden. På vägen hem stoppade jag på ica och köpte lite med mig. Så jag kollade på harry potter idag igen gjorde det ett tag sen nu med men när man går på samma igen så frågar boxen om man vill börja där man slutade, och det gjorde jag ett tag. Jo jag fick inte nått mail igår så ni får hålla tummarna idag med, då blir det gött mos. Japp! Så ingen målning idag heller men kommer nästa söndag istället. Jo på tal om telias spel grej jag hade med igår det går inte på hemsidan att förstå hur länge det tar att säga upp abonomanget. Men jag skall ta reda på det det är interssant (stavas nog inte så men orkar inte slå upp idag) för som jag uppfattade det kan man ladda hur många spel som helst av de 170 spel som finns. Jag kan inte riktigt fatta hur de tjänar pengar på det men skall maila dem en dag om detta. Det är som om jag skulle ta det om det inte finns nån hake med det. Sedan om det är en månads uppsägning så är det lugnt med. Men det känns som om det är en hake nån stans, eller hur?

TRÄNING: Smärtan i axeln har inte lagt sig idag heller får se imonn om jag kan lyfta alls med den. Gör det ont så ger jag fan i det imonn men jag hoppas att det lättar. Hade tänkt att höja så jag hoppas att jag kan köra som jag vill imonn. Vi får hoppas att det ger sig.

NOVELL: Jaha intet idag på denna front, men till tisdag så skall jag nog komma igen, igen. Så jag har med en story som är mer på personerna i denna så jag tror den kan bli bättre än de andra. Om jag får ihop den vill säga, vi får se.

Jaha farsdag är till ända och jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: