söndag 23 november 2008

Söndag 23/11-2008 20:01

DAG: Japp på det hela taget en bra natt, vaknade inte mer än en två gånger. Men kunde inte sova mer än till elva idag sedan var det slut. Jag har bestämt mig för att testa att ha öronproppar i när jag sover en dag. Om det nu är hon över som väcker mig så kan jag elimenera det i så fall. Jag testar nytt så kanske är det nått som gör att det blir bättre tillslut. Men inte i natt utan imonn efter träningen då jag tar lätta tabletter så får vi se hur det går. Japp kom upp till halv tolv idag och fick i mig frukosten. Sedan vid ett tiden så dammsög jag och rätt där på lagade jag träningsmaten. Så efter detta var det lite slö tid fram tills det var dags för mjukis, jag la upp ett motiv att måla innan dess. Och efter mjukisen så körde jag igång med att måla, det tog en timme idag att bli klar. Men jag fick problem som vanligt med bakgrunden, så jag fick göra om då tog det tid. Så nu finns en ny uppe om ni vill se, papegoja blev det idag. Så närmar jag mig den 100ade uppdateringen med, är nu på 79 om jag inte minns fel. Så mera da? Slö dag idag inte mycket gjort på det hela men rätt bra natt så jag tog nog igen lite för de dagarna jag sov illa. Men vi får se hur det går med propparna kanske, kanske. Har provat innan då gjorde det inte skillnad men kanske. Jopp så är det lotto att kolla idag med fick inte mail igår om det kommer idag. Håller ni tummarna så smäller det, jassap, eller nått.

TRÄNING: Jag har ont idag i vänster nått, kan inte säga exakt var det gör ont men åt axeln baksidan ner. Kan vara träningsvärk men jag stretchar men det gör ingen nytta. Men jag höjde ryggen i torsdags så kan vara träningsvärk. Nu har iallafall axelsmärtan släppt känns knappt nått idag, så det var cardion som spökade. Men jag tror det är träningsvärk som jag har, känns lite konstigt för jag brukar inte få det alls innan. Men men då så kan man säga att träningen gör nytta, och vad jag gjort för fel innan när det inte kännts kan jag inte svara på. Men det känns bara på vänster sida, japp. Vi får se imonn hur det går, om jag kan köra som innan så är det lugnt.

NOVELL: Japp uppehåll idag på denna punkt. Men till tisdag så kör jag igen om det inte går illa trögt då för då håller jag upp ett tag med det. Men vi får se till tisdag.

Jaha dags att säga som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: