måndag 3 november 2008

Måndag 3/11-2008 21:41

DAG: Jaha idag började dagen vid tio tiden då jag vaknade upp. Men jag låg till elva innan jag gick upp. Så frukosten på det men idag tog jag lite mer så jag tog två kokta ägg med mackorna idag. Sedan till en halv tolv så drog jag till träningen. Sen kom jag hem och körde stretch och middag på det. Måste erkänna att jag inte minns exkat när jag kom hem. Men när jag ätit klart så var klockan fem nått sånt sedan stack jag igen till 17:50 tog vagnen och kom fram till järntorget alldeles för tidigt. Så när jag skulle betala så var det inte som jag trodde 300 utan 500 så nu har jag bara en 500 kvar till denna månad, fan. Så han gav nya anvisningar och jag skulle använda annat än jag haft förut. Så nu blir det nya scheman att gå efter. Men jag kan få recept förnyat om jag ringer, så slipper jag åka dit och betala 500 för en kvart. Så var det med det, mer? Jo jag var inne på ica på vägen hem och handlade lite så jag slipper det imonn. Jo igår så gick jag med som guldspelare på king com betalade 100 och fick 150, tror inte jag sa det igår, eller? Men jag laddade paynova med 100 men när jag skulle betala så kunde man bara göra detta via internetbank så jag fick lägga in 100 igen. Skumt det. Så jag vet inte riktigt vad guld spelare betyder men skall ta reda på det en dag. Spelar väl inte så mycket med lyckades förlora 7.50 eller om det var 5.00 när jag utmanade en tjej. Men hann inte så mycket igår kanske tur det.

TRÄNING: Japp tidigt på gymmet idag kan säga att det inte var nått vidare att träna så tidigt alls. Det gick väl okey men benspark gick inte alls. Om det var att jag inte fått i mig så mycket mat eller vad? Men jag tar igen det nästa vecka, så får vi se om jag höjer. Kom på en övning jag inte skall höja iallafall idag. Men det gick jälvigt trögt idag.

NOVELL: Japp imonn om jag får sova så skall jag börja med storyn till grisen. Har just nu bara en scen att gå på så jag får tänka imonn.

Kort blogg idag lite kass dag på det hela taget, ja iallafall dyr dag. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: