torsdag 13 november 2008

Torsdag 13/11-2008 21:41

DAG: Japp natt igen det var en rätt bra natt men jag vaknade till nio tiden och då kom jag på att jag glömde stänga persiennen. Så jag gick upp och kollade var solen stod, för jag såg i sovrummsfönstret att solen var uppe. Men då var den över boxen så jag la mig igen. Sen vaknade jag igen och då hade klockan gått lite och jag gick upp igen för att se var solen var. Då hängde det massor med kläder i vardagsrummet och jag kunde inte se var solen var så jag tänkte det är okey. Och så vaknade jag och då var klockan strax innan tolv, då fattade jag att jag inte hade varit uppe igen utan drömt allt. Så var min morgon, jag minns nått från en dröm eller nått som jag sagt innan. Men jag var rätt utvilad och fick i mig frukosten sen, det tog inte så lång tid innan det var dags för lunchen. Sedan efter lunchen så skulle jag förbereda för träningsmaten och jag slog upp två förpackningar med sås i en kastrull. Jag måste erkänna att jag inte rikigt fattade vad jag gjorde då, men på nått sätt fick jag för mig att det var söndag och träningsmaten skulle göras. Så kan det gå, men jag kan göra den imonn innan tvätten då har jag tid. Jag måste göra den för såsen håller inte så länge öppen. Tror jag skall skriva imonn innan tvätten men det beror på hur jag sover. Så måste jag till ica imonn med och hem innan tvätten till fyra. Men lite tid till att skriva skall jag nog kunna få ut hoppas jag. Vi får se imonn.

TRÄNING: Jahapp körde på idag men har bestämt mig för att vänta med baksidan arm att öka. Den är trög, annars skall det gå bra att öka nästa vecka. Jag har en övning mindre på torsdag än på måndag och det gör att jag är 10-20 minuter snabbare på torsdagar. Har funderat på det ett tag varför det tar så lång tid men nu vet jag. Kollade antal övningar för ett tag sen, och eftersom jag är en gammal gubbe så tar det tid att göra dem. Jag kan inte öka farten jag har försökt så det får ta den tid det tar. Jo så får vi se på rodden idag om jag får ont igen imonn. Det jävlinga är att det inte gör ont att göra dem, ja övningarna. Men vi får se imonn om det känns då. Men det känns bra att köra nu.

NOVELL: Japp skall försöka köra imonn om jag får sova bara så. Får se hur länge jag kör dock om jag skall hinna till ica och kanske till apoteket med. Det blir nog att jag tar mjukis innan 14:30 imonn om allt går som det skall. Sedan är det sen tvätt för mig kommer vara klar till åtta imonn. Kan bara hoppas att jag kan ta ny tid men tidigare då, denna gång.

Jaha inget på lotto som vanligt. Jo jag skall se på telias hemsidan om nytt erbjudande om bredband har ett som ger 300 i presentkort men får se om nått bättre dyker upp. Brukar komma fram mot jul mer interssanta erbjudanden. Vi kan hoppas på det. Näe nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: