onsdag 12 november 2008

Onsdag 12/11-2008 20:01

DAG: Jaha dag för natt igen, ja börjar med kväll, kunde inte somna igår så vid elva tiden tog jag på mig musiken. Sen en två timmar senare så somnade jag in, men vaknade igen till tre. Efter det sov jag i en timme i sträck fram till sex då jag hade musik på. Trodde då att sömnen var över för idag men så var icke fallet. Nån gång då efter sex så somnade jag ändå och vaknade till kvart i tolv, så jag fick lite sömn ändå på morgonen. Japp upp och sen som jag var så fick jag i mig frukosten och sedan tog det sin lilla tid innan jag kom igång med novellen. Klockan var nog halv två när jag körde igång, så vid halv tre så tog jag min mjukis och drog sedan till ica. Köpte lite med det gick på rätt mycket ändå, 200 så nu har jag trehundra kvar, suck. Jag var också inne och köpte ett nytt block och en penna. Då dessa båda nästan är slut, tog ett tag att hitta pennan de har ändrat om på bokia. Så sedan hem och sen var jag med klockan hade passerat fyra när jag kom hem. Så jag satte på ugnen och gick igång med stertchen så lagom till att det var över så var den varm. Jag fick i lite pommesar i den och stekte ett par karreer, hade viljat ha klyftpotatis men det var för lite i påsen för att ha till middag. Så det blev stripps idag, varje gång jag är där för att köpa tjocka som jag vill ha så är de slut. Gillar mer de tjocka lite mer mat i dem, ja det är väl potatis i dem men, men. Så kollade lite på teven undertiden jag åt men det var väl inget att se som vanligt. På detta nästan med en gång följde lunchen, tackvare att jag var sen upp idag så blir det kort med tid. Jaha och nu är jag här igen och får ur mig min halv taskiga blogg. Jo jag har idag beslutat att ge upp den nya behandlingen som hudläkaren gav mig. Varje gång jag smörjar med den nya, ja det är inte en ny salva men har inte använt den på ett par år, salvan så blir jag helt röd i ansiktet. Som om jag var brännskadad, sedan blir det sämre varje gång jag använder den så jag har gett upp. Skall smörja med den milda savlan i två veckor istället för den starka, jag tål inte den. Och byta till mildare skall nog inte vara nått problem, då kör jag den i två veckor istället. För det blir inte bättre utan sämre när jag smörjar in, så får det bli. Mer? Näe inte idag kommer igen imonn då blir det nog som miljonär eller hur? Tummarna tack.

TRÄNING: Japp nu skall jag köra sista dagen med gamla tyngden. Tror dock att det blir ganska segt att höja på vissa delar men jag hoppas få mer styrka med tiden. Men vissa skall jag ha kvar, en på axlarna, och rodden skall jag nog ha kvar samma. Men det kan hända att jag inte kan köra nya sättet om det gör ont i övermonn så får jag köra fel ändå. Då gör det inte ont, vi får se.

NOVELL: Japp kom igång dock sent som fan idag hann inte mer än en timme idag innan det var över för idag. Så nu tar det till lördag innan jag kör igen, fredag är tvätt men inte som vanligt utan vid fyra. Kasst men det får gå.

Jaha dag att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: