söndag 2 november 2008

Söndag 2/11-2008 20:01

DAG: Japp kväll igen igår så kunde jag inte somna trotts att jag var trött så jag tog på mig lurarna till halv tolv redan. Så låg jag fram till ett innan jag tog av dem, då somnade jag nån gång. Sedan till tio tiden slog jag upp mina blå igen, men låg kvar till elva tiden innan jag gick upp. Frukost på det sedan drog jag till ica eftersom jag glömde köpa sås. Detta var nog vid ett tiden nått sånt. Och när jag kom hem så ringde jag min systerson men inget svar. Så jag dammsög och körde igång med träningsmaten. När jag var klar med den så var det dags för mjukisen. Efter detta så ringde jag till honom igen och då svarade han. Så på detta så satte jag mig och skulle måla men jag hade kort med tid idag. Så det blev väl så där, men bakgrunden är iallafall kass. Problemet är att jag inte kan se hur bakgruden ser ut när jag målar efter foto. Man ser bara stora detlajer inte sånt som moln och annat sånt. Men jag skall jobba på bakgrunder ett tag till så skall jag nog få till något bättre nån dag. Jo det blev en fiskmås idag mot grå bakgrund. Inget vidare om jag får säga det själv. Så på det så gjorde jag stertchen och middag, jag hade inte tagit fram nått så jag tog hamburgare med mos, gött mos, blev det ändåså. Så efter detta så gav jag mig på att ändra alla namn på filmerna jag spelat in. Det är evigt seg att köra med den och ändra nanm. Det tog en halvtimme att ändra 10 stycken, men nu är det gjort och de ligger i olika mappar. Skräck, SF, Fantasy och övrigt bidde det. Så mer da? Näe inte idag kommer igen imonn, jo tummarna gäller idag fick inte mailen igår så det kommer idag. Miloners miloner eller hur!

TRÄNING: Jaha imonn så kör jag tidigt sticker redan vid tolv tiden nått sånt. Så så får vi hoppas att tiden räcker till och att jag sedan får mina recept med efter det. Men ni får veta hur det går om ni tittar in imonn vid tio tiden är det nog klart.

NOVELL: Jaha inte förrän till tisdag kommer jag igen på denna punkt. Har idag funderat på novellerna lite av och till, och jag har kommit på ett antal grejor som måste till för att de skall bli bättre. Så snart så skall jag nog börja att köra om dem, men det blir nog efter jul och nyår skulle jag tro. Har nog två tre till att skriva innan jag går igång med att skriva om dem igen. Så kan man hoppas att jag blir klar till slutet på nästa år. Det är planen iallafall vi får se hur det går med detta. Ni får veta det samma om ni orkar läsa min kassa blogg. Huuu så spännande det är då.

Näe dags att inkassera mina miloner jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: