onsdag 19 november 2008

Onsdag 19/11-2008 20:01

DAG: Jaha dags igen då med en ny dag, natten var rätt bra inatt. Men jag vaknade ett antal gånger ändå, av något som jag inte vet vad. Sen slog jag upp ögonen till tio tiden och kände lugnt jag kan sova ett tag till. Men då drog grannen på musik nu varade det inte mer en tio femton minuter men på den tiden hann jag vakna upp. Så jag blev rätt sur på det hela taget, men ändå så kunde jag somna ett tag fram till elva tiden då jag gick upp. Så men hade jag inte fått musik så hade jag sonat med en gång och fått mer sammanhängande sömn. Så när jag vaknade igen så var jag rätt trött, det är sömnen på morgonen som är viktigast för mig. Sover jag ett par timmar på morgonen så blir hela natten okey. Så upp och fick frukosten i mig och sedan tog det ett jälva tag innan jag kom igång med novellen idag. Jag var seg och då är det svårt att komma igång, men tillslut så körde jag på. Efter detta följde mjukis och sedan middag, tog kyckling och ris idag. Jo på tal om detta ja, jag mailade till arla om hur lång datum det är på kelad. Men jag hade två frågor som jag ville ha svar på, det första jag frågade är inte kelda arla sedan frågade jag om hur länge kela håller från förpackningsdagen. Svaret ja det kommer från arla, det var allt hon svarade på inte på nått annat. Det går inte att ställa mer än en fråga mer klarar de inte av, jag har erfarenhet av det innan med men tänkte inte på det denna gång. Så jag skall ta mig till ica och kolla upp hur länge det håller på en förpackning en dag. Jag köpte fyra stycken men jag tror de går ut snart, vi får se. Det fanns nämlingen inget bäst före datum på dem, trycket hade inte fastnat där. Jag brukar kolla det men inte den dagen inte. Japp sedan gäller tummarna för mig idag, så milonerna kan strömma in. Jo på tal om ingenting så kollade jag statistiken idag ingen alls har varit på min sidan sedan förra månaden. Dock kollade jag upp att ett par har varit inne för besöksräknaren har gått fram ett par snäpp, ja eller om det var fem stycken. Så det har varit folk på min sida ändå, och som vanligt så svarar de inte på mail alls. Jag har sagt det förut supporten på spray, ja say no more. :( Men får se om de får igång den nån gång, det kan också vara så att de uppdaterar versionen på det hela. Jag såg att de hade 6,7 och på hemsidan från de som gör statistiken så är det uppe i 7,9 så det kan hända att det uppdaterar alls just nu därför fungerar det ej. Men men den som lever får se.

TRÄNING: Japps har lite ont i axeln idag med, tror jag skall köra fel på torsdag och se om det gör ont då med. Det kan göra ont tackvare att jag höjt vikten, att jag då kör på 10 kilo (exempel) då går det bra men höjer jag till 11 så gör det ont. Jag vet inte exakt vad det är som gör att det gör ont ännu men vi får se till torsdag.

NOVELL: Japps tillslut så kom jag igång idag men hann inte mer än en timme idag. Seg start så blir det inte så mycket. Nu är det torsdag sedan fredag och lördag så skall jag köra igen. Har inte hunnit till mer än måndags eftermiddag idag, men det återstår att se vad som händer när jag väl skriver ner det. Det brukar ända sig när jag skriver ner det. Men annars kanske jag håller upp ett tag och målar istället en vecka eller nått sånt. Men det blir i så fall nästa vecka, kan ju bara hoppas på bra sömn så skall jag nog köra på nästa vecka med. Så kom på en ny idag. Mänskligvävnad, ja det är iallafall arbetsnamnet på den. Jag vet inte riktig vad det är ännu, men det lutar lite mer mot sf än skräck ändå. Har en hög som går mer mot sf så får se om jag kan få ihop nått med det med nån gång. Den som lever får se.

Japps idag så säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: