lördag 29 november 2008

Lördag 29/11-2008 20:01

DAG: Jaha dags igen, sov så där men ändå så somnade jag som jag skulle igår kväll. Men inatt så hade jag en sådan där dröm som bara fortsatte. Jag vaknade med en timmes mellanrum och varje gång jag somnade så fortsatte drömmen. Never ending dream, eller nått. Men jag fick ett uppslag till en novell så helt fel var det inte. Så jag vaknade till nio idag och det var rätt bra så jag inte låg ända till tolv. Hoppas bara jag kan somna nu när jag skall lägga mig, men igår gick det bra så. Upp och fixade frukosten och sedan drog jag vid tolv till frisören. Efter detta var det dags att dra till ica men jag glömde lappen hemma. Så jag fick gå hem igen och hämta den, sen drog jag och handlade. Väl hemma så kom jag på att jag skulle ha köpt träningsmat med. Och jag fick gå igen, problemet var att de inte hade strimlat kött alls. Tänkte ta nötkött men det var för dyrt, så jag tog grytbitar istället. Det är nog skit segt att steka så men va fan skall jag göra. Skall tillaga dem idag efter bloggen så slipper jag imonn. Det gick på 100 spänn men två pepparsås med, jag vill minnas att jag vid ett annat tillfälla stekt grytbitar och det var inte så jälva segt. Jag har gjort det förr, får hoppas att det inte blir för segt. Jag skar dem mindre och stoppade det i en påse som jag sedan frös in, ja den ena iallafall. Så jag skall smaka på en bit idag efter jag stekt det så vet jag vad som väntar mig på måndag. Så mer då? Jag kollade på stargate idag till middagen efter stretchen. Och åt ett av de äckliga äpplena jag köpte sist, jag brukar ha tur och få goda äpplen men inte denna gång. Mjöliga och sura som fan, blää, men jag får äta dem jag har inte råd att köpa nya. Fick ta ut en till 500 så nu har jag bara 500 på kontot kvar, och den nya månaden har inte ens börjat ännu, suck. Skulle ha kört lite på målning denna veckan men har inte fått nått gjort alls. Men imonn så skall jag göra nått igen har hämtat lite nya bilder så.

TRÄNING: Jaha kändes idag att jag inte stretchade i torsdags, det var bara en dag som gick bort men det kändes i kroppen idag. Men det gick bra, även om det är lite slött på lördagar, ja säg segt eftersom jag inte är varm när jag kör.

NOVELL: Japp kom på en idag men det var en sf av min dröm. Det var skumt för varje gång jag somnade som fortsatte drömmen från där jag slutade när jag vaknade upp. Skördarna, har jag gett den namn. Men vi får se när den kommer ut, ur mig alltså.

Japp dags att säga hej men innan det så skall jag uppmana er att hålla tummarna igen. Så nu var allt klart för idag och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: