tisdag 25 november 2008

Tisdag 25/11-2008 20:01

DAG: Japp som vanligt natt ja eller kväll faktist, fick i mina öronproppar men näe det var ingen hitt precis. Kunde inte somna alls så vid ett tiden så tog jag på lurarna låg en och en halv timme nått sedan somnade jag. Men vaknade massor med gånger innan jag till elva slog upp ögonen. Tänkte då ligger kvar ett tag till och nästa gång jag kollade klockan så var den nästan tolv. Kom upp då och gjorde frukosten och sedan såg jag att det var dags att betala räkningar. Så det gjorde jag, denna månad fick jag 3000 över. Så jag tog ut 1000 och lägger en 500ing i skåpet, så har jag sedan 1000 att leva på denna månad. Och jag vet att jag har en 1000 lapp till men den har jag tills det är dags att betala bredbandet, då går en tusing. Denna månad hade jag gjort av den för det gick inte ihop så då ligger jag en 1000ing back. Så var det med det, efter detta så hade jag inte lust att skriva alls så jag la ner det idag. Trött efter kass natt och annat skit så jag tänkte slöa idag. Och det har jag gjort, vid två tiden drog jag till ica och köpe lite men glömde mjölk idag. Får ta det imonn nån gång. Jo jag laddade ut lite onödiga program idag med, datorn blir lite slö när det är för mycket i den. Tror jag skall ladda ur lapp programmet med nån dag, det är nog bra men jag använder inte det så jag kan vara utan det med. Laddade ner lite mer bilder till målningen idag från siterna som står på min målningar sida, fick tag ett par bra som jag skall göra om ett tag. Så mer da? Näe en kass dag idag inte nått alls gjort idag, men jag skall lägga på lite läsning så blir det lite bättre slut på den. Hålller på med "låt den rätta komma in" har kommit lite längre in i historien nu den utspelar sig på åttio talet. Och jag vet inte om jag känner igen så mycket av det, men lite känns igen. Bland annat ubåten som strandade, var det på åttitalet?  Mmm måste nog vart det då, jag minns att de efter det släppte sjunkbomber som bara fan. Och foton av mini ubåtar minns jag med, rapport och aktuellt hade blider med. (om båda fanns på den tiden detta minns jag ej för jag såg inte på det då inte nu heller)  Det var fart på det då när det begav sig. Det var med i romanen minndes det vakt när jag läste men minndes inte när det hände. Jag måste säga att det är rätt skitet på nått sätt i hans berättelse. Man får intrycket att de stället han bor på har gått ner sig så pass djupt att det inte finns nått hopp kvar där i Blackeberg han nämde nog när det kom upp men minns inte det. Man kan ana slutet på den på nått sätt men jag hoppas att mitt slut inte är det samma som hans. Vi får se när jag kommer dit vad han gör, ja eller hur det går med dem. Men stämmningen (e de två m i de) är sådan att man kan ana var det barkar hän. Jag hoppas på ett överraskande slut, men vi får se hur det går.

TRÄNING: Ja ha har lite ont i axeln idag med men det har flyttat sig lite, och det är nästa borta nu. Så får vi se till torsdag, nu är det andra veckan med. Brukar bli lite segare andra veckan med, vi får se hur det går.

NOVELL: Japp idag så sket det sig riktigt så jag tror jag skall hålla upp denna vecka ut och göra nått annat istället. Tänkte för en kort sekund köar men så gick det bort. Det är det jälva sömnen som inte blir bättre, man jag tror jag skall gå tillbaks igen till som jag gjorde innan. Har testat lite nytt ett tag så går nog tillbaks igen så kanske det ordnar sig. Det är jobbigt när jag inte sover, och om jag inte skriver så känns det som hela dagen gått åt skogen. Men men en veckas vila så skall det nog gå igång igen. Men det hänger på sömnen, lusten finns där men sover jag inte så blir jag trött och kan inte koncentrera mig riktigt. Vi hoppas på att ett uppehåll gör susen. Skall se om det blir målning eller läsning som gäller tills dess.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: