tisdag 18 november 2008

Tisdag 18/11-2008 20:01

DAG: Japp då var det dags igen för natt, var illa trött igår kväll så jag somnade fort. Redan vid tolv tiden nått sånt, men när klockan slog två så slog jag upp mina blå. Låg ett bra tag och blev bara piggare och piggare så jag tog på mina lurar. Hade dessa på tills klockan slog halv fem, sedan somnade jag och sov fram tills elva tiden. Så rätt bra sömn ändå, dock kan jag inte fatta varför jag skall vakna mitt i natten. Kan vara hon ovanför som ränner upp, inatt när jag vaknade så hade hon datorn på den hörde jag ett tag innan jag tog på mig lurarna. Så men jag skall testa att inte ta på mig musik alls om jag vaknar inatt. Tror att jag är vaken längre med musik än utan, men detta tror jag bara återstår att se det. Kom igång sent med novellen men körde den fram till mjukisen idag. Efter den så drog jag till ica och köpte lite för mina sista pengar. Har 60 spänn kvar nu, läkaren denna månaden fick allt att bli kasst. Hade räknat med 300 så blev det 500 det är 200 back. Det är hårt att leva på gränsen ett litet fel så går det åt skogen. Men men onsdag då smäller det då kommer milonerna, eller hur. Så kollade lite på teven idag när jag åt men glömde kolla på det jag spelat in idag. Kom på det just innan jag skulle äta lunch så jag snabb såg på det. Jo fick ett erbjudande idag igen från telia om en grej, men det går ut till sista december så det är tid ännu. Vi får se vilka grejor som kommer till jul.

TRÄNING: Jaha körde igår och det gick bra, var lite stel i ryggen idag när jag körde stertchen. Men det händer då och då ett litet felsteg så gör det lite ont dagen efter. Jag är dock lite oroad för axeln just nu. Smärtan har inte lagt sig, frågar är varför. Det jobbiga är att jag inte känner när det görs att det gör ont, det kommer efter. Så hur skall jag kunna veta vilken rörelse det är? Trodde nog det var rodden som gjorde det men är inte säker på det nu. Men det är nog den ändå, kan inte kommma på nått annat. Vi får se till torsdag hur det är då, det blir dock inte värre av träningen men det går inte heller bort. Så nått fel är det men vad, tror jag skall gå tillbaks till gamla sättet att köra rodden och se om det slutar göra ont då. Då vet jag vad det är, men det blir till torsdag.

NOVELL: Jassa segt att komma igång idag, tänkte på allt utom novellen idag när jag stegade fram här. Vet inte varför det blir så ibland funderade på att lägga ner novellen ett tag så kanske det kommer igen. Men jag skall köra imonn så får vi se vad som händer. Tänkte ju köra lite mer målning ett tag så, men vi får se till imonn vad som händer då. Kom inte så långt idag, det är fortfarade helg och jag tror jag har skrivit 40 sidor nu nått sånt. Frågan är är det jag skriver relevant för novellen eller skräp, men jag försöker gå lite djupare in i människorna denna novell. Jag vet att jag inte går så djupt in i de andra så, men det beror på hur det kommer ut sedan på papper. Det blir inte alltid som man tänkt sig när man skriver ner det. Ja inte för mig iallafall.

Såja en dag till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: